Dotari, echipamente si accesorii pentru HoReCa

Lancom Distribution - Bucuresti - Telefon: (+4) 0213483809; (+4) 0721 204094
LANCOM Distribution: Acreditata ISO 9001:2000 - Dotari, Echipamente si Accesorii HORECA; Detergenti profesionali

Promotie Accesorii servire Bar Bucatarie Cutite Tacamuri Tavi Gastronorm Preparare calda Cuptoare Preparare rece Carmangerie Echipamente patiserie Echipamente pizza Unitati frigorifice Vitrine servire Mobilier inox Echipamente stradale Distrugatoare insecte

Lancom Distribution > Service echipamente HoReCa

Service echipamente si utilaje profesionale pentru bucatarie, bar si spalatorie

Lancom Distribution va asigura o gama larga de activitati de service - instalare, intretinere si reparatie pentru echipamente si utilaje HoReCa.

Asiguram interventii de luni pana vineri in maxim 24 de ore in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe. In restul tarii va asiguram asistenta din partea unitatilor service partenere.
Apeland la service-ul Lancom Distribution aveti garantia unei interventii prompte, realizate de un specialist cu experienta vasta in domeniul HoReCa.
Interventiile oferite de service-ul nostru acopera atat echipamentele si utilajele comercializate de Lancom Distribution cat si orice alte echipamente si utilaje profesionale de bucatarie (patiserie, brutarie, pizzerie, fast-food, cofetarie, restaurant), bar si spalatorie:

  1. Service - instalare, intretinere si reparatie echipamente de gatit - blocuri termice: aragaze, friteuse, gratare, cuptoare, grill-uri dar si hote
  2. Service - instalare, intretinere si reparatie echipamente si utilaje pentru pregatirea alimentelor - mixere, malaxoare, masini de tocat, masini de taiat sau curatat legume, etc.
  3. Service - instalare, intretinere si reparatie echipamente bar - filtre de cafea| cafetiere profesionale, espresoare, blendere, boilere | fierbatoare de mare capacitate, masini pentru cuburi de gheata, etc.
  4. Service - instalare, intretinere si reparatie masini de spalat industriale - pentru vesela, rufe, etc.

Serviciile oferite includ:

  1. Instalare echipamente si utilaje HoReCa
  2. Instructarea personalului cu privire la utilizarea, curatarea, intretinerea curenta dar si cu privire la exploatarea echipamentelor si utilajelor in vederea asigurarii unei durate de viata cat mai mari si unei experiente de utilizare cat mai sigure pentru manipulant.
  3. Reparatii | interventii in caz de defectiune: verificarea echipamentului sau utilajului, constatare - diagnosticarea defectiunilor si anticiparea masurilor necesare, a pieselor necesare si a costurilor, reparatie.
  4. Mentenanta preventiva pe baza de contract: va ofera posibilitatea deplasarilor specialistului la o perioada de timp stabilita pentru verificarea echipamentelor, testarea si reglarea lor pentru performanta optima, inlocuirea pieselor uzate, asigurarea functionarii echipamentelor si utilajelor in conditii optime si la performante maxime. Contractul include si eventuala interventie in caz de urgenta descrisa la punctul 3.
  5. Service in garantie pentru echipamentele si utilajele HoReCa achizitionate de la Lancom Distribution.
  6. Ofertarea de piese de schimb si subansambluri de schimb pentru echipamente si utilaje HoReCa din stoc sau la comanda.
Contact Service echipamente HoReCa:
Danut Zinca (+4)0723595291
service@lancom.ro

Curs BNR - 16.09.2014
1 EUR=4,4180 RON
Aveti comandate:
 0 produse
 0 EUR
Abonare NEWSLETTER
Cele mai noi oferte pe mail!

(+4) 0213483809
(+4) 0729106866
comercial@lancom.ro


Dotari HoReCaEchipamente HoReCaRobot legumeDetergenti profesionaliAccesorii HoReCa

Masa InoxMobilier InoxOala InoxProduse HoReCaCratite Inox