Adori ciocolata, dar credeai ca stii totul despre ea? Iata cateva curiozitati pe care sigur nu le stiai!

Putini sunt cei care pot refuza un desert format din ciocolata. Alba, neagra, cu lapte, cu alune, fructe sau in orice alta forma, dimensiune si cu orice aroma, ciocolata a reusit sa se pastreze in topul preferintelor pofticiosilor din vremuri imemoriale.

Fie ca esti unul dintre consumatorii inraiti de ciocolata sau ca te numeri printre cei care prepara acest delicios aliment, cu siguranta sunt cateva lucruri pe care nu le stiai despre ciocolata.

fantana de ciocolata, fantana de ciopoclata de 7 etaje, echipament HoReCa

  1.Consumul de ciocolata este direct proportional cu gradul de inteligenta! Sau cel putin asta ne spune un studiu care a demonstrat o foarte stransa legatura intre cantitatea de ciocolata consumata la nivelul unei tari si numarul laureatilor la Premiul Nobel ce provin din tara respectiva.

  2.Ciocolata poate transforma o persoana incoruptibila in una ce poate fi mituita. Un hot de bijuterii a reusit sa plece cu o prada de 27 milioane de dolari dintr-o banca din Antwep, dupa ce a castigat simpatia si increderea paznicilor oferindu-le ciocolata.

  3.Productia de ciocolata este una dintre cele mai profitabile afaceri. Conform datelor oficiale, industria ciocolatei este evaluata la aproximativ 110 miliarde de dolari anual.

  4.Desi te-ai astepta ca o cofetarie de lux sa fie cea care valorifica cel mai bine ciocolata, afla ca cele mai mai vanzari ale acestui desert delicios il inregistreaza Aeroportul din Bruxelles. Cantitatea de ciocolata comercializata anual de magazinele din interiorul aeroportului se ridica la peste 800 de tone.

  5.Cunoscuta in prezent ca fiind desertul in forma de tableta, pentru o perioada indelungata de timp, ciocolata a fost consumata in stare lichida.

  6.Boabele de cacao, din care este fabricata ciocolata, au fost folosite pe post de moneda de schimb in perioada de inflorire a Imperiului Aztec. Sa fie oare si din cauza faptului ca imparatul aztec Montezuma II obisnuia sa consume peste 50 de cesti de ciocolata intr-o singura zi?

  7.Consumul de ciocolata creste intensitatea pulsului mai mult decat un sarut pasional.

Cu o multitudine de veleitati, ciocolata este unul dintre alimentele pe care le alegem in momentele festive, in momentele de melancolie si atunci cand pur si simplu ne dorim sa ne desfatam simturile cu un desert delicios.

Prezenta la toate petrecerile, ciocolata se poate transforma intr-un impresionant spectacol daca alegi sa o servesti dintr-o impresionanta fantana de ciocolata cu 7 etaje.

echipament HoReCa, fantana de ciocolata, fantana de ciocolata cu 7 etaje

Daca si tu iti doresti un echipament HoReCa menit sa adauge un plus de fabulos petrecerilor organizate, comanda o fantana de ciocolata din magazinul nostru online si te vei putea bucura de spectacolul delicios obtinut.

×