​Bain marie electric, performanta si eficienta, echipamente pentru bucatarie calda

Inventie cu nume frantuzesc, bain marie este atat tehnica de preparare si de mentinere la cald a alimentelor, cat si echipamentul de ultima generatie cu ajutorul cariua poti realiza proecedeul in cel mai eficient si sigur mod.

Daca intr-o bucatarie personala introducerea unui vas mai mic in unul mai mare in care s-a turnat apa si este pus la foc pentru realizarea procedeului de bain marie este o metoda des intalnita, intr-o bucatarie profesionala aceasta metoda nu numai ca nu este pretabila, dar nici nu poate raspunde nevoilor reale existente.

bain marie, bain marie electric, echipmente bucatarie profesionala

Astfel, daca si tu vrei sa poti topi ciocolata, sa faci souri albe, sa prepari un cheesecake perfect, fara fisuri, sa amesteci creme pe baza de ou, sa coci creme de zahar ars sau sa asiguri mentinerea la temperatura ideala a preparatelor, cu siguranta trebuie sa iti dotezi bucataria cu un bain marie electric.

Asa cum ne-am obisnuit, fiind de sorginte frantuzeasca si tehnica inventata pentru gatit se refera la realizarea preparatelor fine, a caror consistenta si fluiditate trebuie sa fie perfecta. Echipament performant, gata sa raspunda cerintelor tehnice si de eficienta maxime, un bain marie electric este exct ceea ce cauti in acest caz.

Chiar si atunci cand vorbim de mentinerea la cald a preparatelor, un bain marie electric este, de asemenea, raspunsul. In cazul utilizarii acestui echipament pentru bucatarie calda nu exista riscul aparitiei fluctuatiilor de temperatura si exclude riscul accidentarilor.

bain marie electric, bain marie, echipamente bucatarie calda, bucatarie calda

O serie de produse de cea mai buna calitate poti gasi in lista noastra de echipamente pentru bucatarie calda: bain marie electric dublu, bain marie electric simplu, friteuza electrica, friteuza pe gaz, grill profesional si multe alte utilaje de ultima generatie.

Magazinul nostru online de echipamente HoReCa este de fiecare data pregatit sa raspunda pozitiv cerintelor formulate de bucatarii profesionisti si amatori, este intotdeauna gata sa iti puna la dispozitie dotarile de care ai nevoie, fie ca vorbim de echipamente pentru bucatarie calda, echipamente stradale sau echipamente pizza.

Te asteptam in magazinul nostru online cu o oferta de echipamente pentru bucatarie calda ce raspund si celor mai inalte standarde de performanta si eficienta.

×