​Calitate garantata! Fantana de ciocolata cu 7 etaje de la Lancom

Pasiunea pentru atat de tentanta ciocolata este impartasita de oameni de toate varstele, sexele si statutele sociale. Acest imbietor desert ne creste dispozitia de a renunta la diete si la obiceiuri sanatoase si ne ofera acea stare de satisfactie incredibila.

Savurata in diverse forme sau combinatii: sub forma de tablete, torturi, prajituri sau bauturi calde, atunci cand este prezentata in cascade delicioase, asa cum o face o fantana de ciocolata, aceasta tentanta desfatare a simturilor se transforma si in una dintre cele mai apreciate atractii ale petrecerilor.

Fantana de ciocolata, accesorii servire, fantani de ciocolata, echipamente HoReCa

Fantana de ciocolata este, cu siguranta, una dintre cele mai inspirate creatii in materie de echipamente pentru servire si unul dintre cele mai apreciate trenduri in materie de organizare nunti. Atragandu-si din ce in ce mai multi adepti, fantana de ciocolata va fi, cu siguranta, una dintre vedetele petrecerilor si in urmatorii ani.

Dincolo de aspectul pur gurmand, de satisfactia culinara pe care o adauga, acest elegant echipament pentru servire mai are un rol important in stabilirea succesului unei petreceri: componenta vizuala, plusul de rafinament oferit, transformarea bufetului cu dulciuri intr-un veritabil spectacol delicios.

Fie ca esti la inceput de drum sau ca detii un restaurant ce deja si-a format o clientela fidela, o acest eleganta si performant echipament pentru servire este, cu siguranta, o achizitie pe care trebuie sa o iei in seama.

COMANDA ACUM si da-le petrecerilor tale o savoare inconfundabila!

Fantani de ciocolata, echipamente HoReCa, fantana de ciocolata, fantana de ciocolata cu 7 etaje

In magazinul nostru online de echipamente HoReCa gasesti o variata oferta de echipamente pentru servire, intre care si o colectie ofertanta de fantani de ciocolata.

Intre performantele fantani de ciocolata pe care ti le punem la dispozitie se gasesti si fantana de ciocolata cu 7 etaje.

Fantana de ciocolata cu 7 etaje pe care o poti achizitiona din magazinul nostru online de echipamente HoReCa este integral realizata din otel inoxidabil, are o inaltime de 103 cm, si poate deservi intre 50 si 100 persoane.

Usor de intretinut, utilizat si curatat, colectiile de echipamente pentru servire puse la dispozitia ta de Lancom fac parte din elita echipamentelor mici dedicate restaurantelor, barurilor si hotelurilor, indeplinind cele mai inalte standarde de calitate.

Magazinul nostru online de echipamente HoReCa este la dispozitia ta, gata oricand sa raspunda pozitiv necesitatilor si dorintelor tale de utilare a bucatariei profesionale, la cele mai inalte standarde de calitate, eficienta si performanta.

×