Cuburi de gheata revolutionare cu Hoshizaki!

Primele raze de soare ale primaverii vesteste deschiderea sezonului teraselor, care nu se mai inchid pana toamna tarziu. Este perioada in care clientii aleg sa se racoreasca cu diverse bauturi ce au un singur element comun, si anume: gheata. Gheata este vedeta verii, fie ca vorbim de frappe, cocktail-uri sau alte bauturi alcoolice si racoritoare.

Tredurile in materie de bauturi se schimba constant, iar barmanii pun accentul pe bauturi cat mai colorate, inedite, care sa atraga atentia clientilor, iar gheata trebuie sa tina pasul cu noile tendinte si sa ofere barmanilor variante inovative, ce vor scoate din anonimat bauturile.

Iata cateva dintre cele mai inovative cuburi de gheata pe care Hoshizaki-producator international de cuburi de gheata, le aduce pe piata din Romania:

1.Gheata sferica. Sfera este un element geometric ce duce cu gandul la perfectiune, eleganta si rafinament. Este folosita in special pentru bauturile alcoolice, unde simplitatea este inlocuita cu rafinamentul cu doar un simplu cub de gheata sferica.

2. Gheata sub forma de inima. Este extem de cautata in perioada sarbatorilor ce simbolizeaza dragostea, dar este, de asemenea, la mare cautare in cadrul evenimentelor private: saloane de nunti, botezuri si multe altele. Gheata in forma de inima scoate din anonimat orice simpla bautura.

3.Gheata cilindrica. La fel ca si gheata sherica , gheata sub forma unui cilindru se foloseste mai mult in servirea bauturilor alcoolice, ce mizeaza pe simplitate.

4. Gheata sub forma de stelute. Aceste forme de gheata sunt la mare cautare in randul petrecerilor, fie ca vorbim de adulti, copii sau adolescenti. Cuburile de gheata sub forma de stea anima orice bautura, transformand-o intr-una vesela, colorata, specifica anotimpului calduros.

Oricare dintre alegeri va avea efectul dorit si anume va pune in centrul atentiei bauturile tale! E timpul sa reiventezi modul in care iti prepari bauturile si sa comanzi o masina de gheata profesionala de la Hoshizaki, ce-ti va revolutiona modul in care iti servesti clientii. Unde mai pui ca, bauturile tale vor devenii virale, iar locatia ta va ajunge in topul celor mai cautate locatii unde clientii pot servii o bautura ,,altfel”.

×