​Cuptoare gastronomie, cuptoare cu convectie de top

Evolutia artei culinare se datoreaza fuziunii de stiluri, traditii si gusturi, se datoreaza daruirii profesionistilor si dorintei acestora de a atinge perfectiunea gustului si a designului preparatelor.

Alaturi de aceste elemente menite sa ofere o dezvoltare complexa si competa a bucatariei, existenta progresului permanent in domeniul tehnologiei dedicata bucatariei profesionale si particulare reprezinta inca un motiv pentru care fanii gusturilor alese au de ce sa se bucure.

In lista lunga de echipamente pentru bucatarii profesionale menite sa ofere posibilitatea chef-ilor de a-si pune in valoare veleitatile se afla si eficientele cuptoare cu convectie.


cuptoare cu convectie, cuptoare gastronomie, cuptor cu convectie, cuptor cu convectie combi

Aflate in oferta noastra de echipamente HoReca de top, eficientele si performantele cuptoare cu convectie iti ofera o serie de avantaje ce nu pot sa fie trecute cu vederea.

Pentru a-ti face o idee cat se poate de clara in legatura cu avantajele oferite de achizitionarea unui cuptor cu convectie, iata o scurta trecere in revista a acestora:

  • Economie de timp prin reducerea apreciabila a timpilor de gatire;
  • Elimina neplacerile cauzate de degajarile de fum – cuptoarele gasronomie nu degaja fum;
  • Eliminarea definitiva a riscului arderii sau lipirii mancarurilor preparate;
  • Alimentele isi pastreaza toate calitatile nutritive;
  • Textura alimentelor este mentinuta intacta;
  • Pentru prepararea la un cuptor cu convectie, cuptor gastronomie nu trebuie sa adaugi grasimi. In acest fel poti prepara meniuri dietetice care isi mentin fragezimea, suculenta si capara acel aspect rumen si apetisant;
  • Curatarea rapida. Construit astfel incat sa permita curatarea usoara, inclusiv in zonele in care se fac depuneri de reziduuri, un cuptor gastronomie este ideal pentru bucatariile profesionale sau particulare. Optional, poate fi adaugata functia de autospalare, indepartandu-ti astfel grija curatarii cuptorului. Constructia compacta face ca acest tip de cuptor sa ocupe un spatiu reduc in bucatarie;
  • Avertizare sonora la finalizarea procesului de coacere

cuptoare cu convectie cuptor cu convectie combi MyChef, echipamente pentru bucatarii profesionale

Alegerea celor mai bune echipamente pentru bucatarii profesionale reprezinta cea mai sigura modalitate de obtinere a performantei si a succesului in domeniu, tocmai de aceea consideram ca fiind oportuna pentru fiecare bucatarie care se respecta, achizitionarea unui cuptor cu convectie din oferta noastra.

Fie ca iti doresti un cuptor cu convectie combi MyChef, un cuptor electric cu convectie sau un cuptor cu convectie electric digita, in oferta noastra il vei gasi pe cel mai performant si eficient.

Citeste mai multe despre oferta noastra de echipamente pentru bucatarii profesionale in:

Cuptor cu convectie – prepararea rapida, sanatoasa si economica a meniurilor cu ajutorul curentilor de aer cald

Utilaje si echipamente bucatarie - modalitati ideale de atingere a perfectiunii gusturilor

Echipamente de bucatarie - acces nemijlocit la performanta, calitate, succes

×