​Echipamente HoReCa ce iti garanteaza succesul – fantana ciocolata

Felul in care prin designul impecabil ne atrag deserturile, gusturile imbietoare ale acestora, capacitatea lor de a genera zambete satisfacute de la persoane de toate varstele, toate fac sa apara din ce in ce mai multe modalitati de realizare si servire a acestora.

Toate calitatile atat de gust, cat si de creare a starii de bine ale ciocolatei fac din acest desert un deliciu pe care putini pot sa il refuze, iar atunci cand este prezentat intr-o modalitate fabuloasa, aceasta chiar devine irezistibila, iar acest aspect face dintr-o fantana de ciocolata unul dintre cele mai inspirate echipamente HoReCa pe care le poti achizitiona.

Pentru ca ne dorim sa iti oferim posibilitatea de a crea cat mai multe multe momente dulci, pentru ca suntem intotdeuna atenti la cele mai apreciate modalitati de a satisface necesitatile clientilor nostri, noi specialistii Lancom – magazin online de echipamente HoReca iti punem la dispozitie o gama bogata de fantani de ciocolata, cu forme, structuri si caracteristici tehnice, gandite astfel incat sa indeplineasca cele mai inalte standarde si cerinte.

Una dintre optiunile de fantani de ciocolata pe care ti le punem la dispozitie este realizat pe 5 etaje, poate deservi 50 -100 de persoane si creaza o cadere apetisanta de ciocolata, transformandu-se in punctul central de interes pentru orice petrecere.

fantani ciocolata, echipamente HoReca, fantana ciocolata

In oferta noastra mai gasesti si modelul de fantana de ciocolata cu 7 etaje, cu o inaltime de 103 cm si o capacitate de prelucrare a 12 kilograme de ciocolata.

Usor de utilizat, intretinut si curatat, fiecare dintre complexele si calitativele echipamente HoReCa comercializate in magazinul nostru online face parte din elita echipamentelor dedicate deservirii afacerii tale in domeniul HoReCa, prezinta cele mai inalte standarde de performanta si tehnologie.

Daca este necesar sa iti dotezi afacerea cu echipamente si accesorii pentru servire sau ca esti in cautarea unor utilaje de bucatarie sau mobilier inox, Lancom este furnizorul tau de incredere, este cea mai buna alternative de obtinere a calitatii la preturi mici.

×