​Manageriaza-ti facil restaurantul achizitionand echipamente bucatarie premium

Bucataria este cea mai importanta parte a unui restaurant, aceasta este zona in care sunt preparate toate felurile de mancare si delicatesele dedicate satisfacerii gusturilor si a apetitului clientilor tai. Astfel, este vital sa iti echipezi restaurantul cu echipamente bucatarie care sa iti ofere posibilitatea prepararii meniurilor de exceptie.

Managementul unei bucatarii profesionale presupune gestionarea unei productii pe scara larga, cu diferite retete, ceea ce se traduce in necesitatea unor dotari versatile, care pot sa serveasca in mod eficient la indeplinirea tuturor etapelor de realizare a preparatelor

Care sunt cele mai importante echipamente pentru bucatarie?

Daca te intrebi care sunt instrumentele nelipsite din bucatariile profesionale menite sa deserveasca unor scopuri mutiple si care sa usureze procesul de realizate a preparatelor, iata cateva dintre acestea:

Masini de gatit

Intr-o bucatarie profesionala, focul va arte in continuu. Fie ca se prepara o friptura delicioasa, o supa aromata sau un desert ademenitor, masina de gatit va fi mereu in functiune. Acesta este unul dintre echipamentele pe care trebuie sa le alegi cu grija, in functie de dimensiunea bucatariei tale – si nu ne referim aici la spatiul in sine, ci la capacitatea sa de productie – de tipul de combustibil preferat si bineinteles, trebuie sa acorzi o foarte mare atentie functionalitatilor pe care ti le ofera.

Roboti de bucatarie

roboti de bucatarie, echipamente bucatarie

Este foarte usor sa realizezi in mod rapid preparate gustoase si hranitoare daca esti echipat cu un Robot Chef, de cea mai buna calitate. Acesta poate transforma orice leguma sau fruct intr-o pasta apetisanta in doar cateva secunde!

Mobilier din inox

mobila din inox, echipamente bucatarie

Organizarea corecta si eficienta intr-o bucatarie profesionala este cruciala. O importanta pe care nu mai este nevoie sa o precizam o are curatenia. Astfel, atunci cand alegi mobilierul pentru bucatarie, asigura-te ca este compartimentat perfect si ca este realizat din inox. Acesta este usor de igienizat si are o rezistenta crescuta.

Bain marie

bain marie, echipamente bucatarie

Mentinerea la cald a preparatelor pentru o perioada mai indelungata, in conditii optime, te ajuta sa faci economii impresionante de materii prime, produse alimentare si timp. Mai mult decat ata, un bain marie iti ofera si posibilitatea gatirii unor preparate delicioase.

Daca ti-ai facut o lista de achizitii si iti doresti sa poti cumpara echipamente bucatarie de cea mai buna calitate, magazinul nostru online iti sta la dispozitie cu o gama completa si complexa, pregatita sa iti satisfaca cele mai inalte standarde si sa iti eficientizeze la maximum activitatea.

×