​Masina de gatit – inima unui restaurant ce ofera servicii complete

Tehnologia, inovarea si imbunatatirea performantelor echipamentelor pentru restaurant, in scopul obtinerii celui mai savuros sote, celei mai fragede si gustoase fripturi, preparatelor gatite perfect, ofera chef-ilor o multitudine de noi perspective si de noi oportunitati pentru crearea unor meniuri fabuloase.

In centrul tuturor acestor eficiente si utile echipamente pentru restaurant, sta masina de gatit.

Pe gaz sau electrica, masina de gatit este, fara indoiala, cel mai important echipament existent in cadrul bucatariei unui restaurant ce ofera servicii complete. Aceasta este cea datorita careia poti obtine fragezimea perfecta, fierberea ideala, coacerea desavarsita.

Bucatariile aflate la inceput de drum sau cele deja consacrate care isi doresc o reinnoire a echipamentelor de lucru, isi pot procura cele mai performante utilaje restaurant din colectia pusa la dispozitie in magazinul nostru online de echipamente HoReCa.

Din oferta noastra, cu siguranta iti vor atrage atentia modelele cu performante maxime.

Garantandu-ti economisirea resurselor datorita inchiderii perfecte a usii cuptorului care are o grosime de 40 mm, asigurandu-ti securitatea in momentul utilizarii datorita sistemului de siguranta pentru prevenirea stingerii flacarii si eliminarea gazului in bucatarie, fiind usor de igienizat datorita suprafetei de lucru ambutisata si a lipsei garniturii de la nivelul usii cuptorului masina de gatit profesionala pe gaz cu 4 arzatoare si cuptor electric seria 700 – Ozti este alegerea care iti va garanta obtinerea performantelor.

masina de gatit profesionala pe gaz, masina de gatit, utilaje restaurant, cuptor electric

Daca gatirea la gaz nu se mai afla printre preferintele tale, oferta noastra de utilaje restaurant iti ofera o optiune care nu poate sa te lase indiferent: masina de gatit electrica cu 4 plite si dulap

masina de gatit electrica, masina de gatit cu dulap, masina de gatit profesionala, masini de gatit, utilaje restaurant

Dulapul neutru este prevazut cu usi batante, iar pentru o eficientizare maximala a activitatii tale, fiecare arzator este prevazut cu comutator cu 6 pozitii, care iti permite reglarea independenta a temperaturii.

Pentru aceia dintre voi care sunt in cautarea unei masini de gatit de banc, avem varianta perfecta!

Masina de gatit profesionala de banc electrica cu 2 plite seria 900 – Ozti

masina de gatit de banc, masina de gatit electrica, masina de gatit profesionala de banc, utilaje restaurant

Oferindu-ti posibilitatea de a regla in mod independent temperatura celor doua plite realizate din fonta atasate ermetic la suprafata de lucru, dispunand de sisteme de siguranta in vederea evitarii supraincalzirii, aceasta masina de gatit electrica de banc este garantia performantei si a sigurantei in activitatea ta.

Oricat de inalte sunt standardele de calitate si performanta pe care le-ai stabilit pentru dotarea restaurantului tau, oricare sunt preferintele tale in materie de masini de gatit sau alte utilaje restaurant, magazinul nostru online este gata sa iti ofere exact ceea ce ti se potriveste perfect.

Mai multe pe aceeasi tema poti citi si in:

Mai repede, mai bine, mai usor– gateste profesionist la masini de gatit premium

Echipamente pentru bucatarie premium: masina de gatit profesionala

Masini de gatit dedicate bucatariilor de top

×