​Petreceri dedicate Sarbatorilor de iarna de succes cu fantana de ciocolata de calitate

Vei fi una dintre gazdele petrecerilor de Craciun si Anul Nou? Pregatesti o petrecere exclusivista sau una in care iti doresti sa ii incanti pe cei prezenti cu delicii de neuitat si cu o exceptionala prezentare a produselor, alege o fantana de ciocolata si rezultatul va fi unul fabulos!

Amatori sau profesionisti in ale bucatariei, stim ca 50% din succesul unui preparat il reprezinta modalitatea in care este prezentat. Atunci cand vorbim de deserturi, care vin in forme si prezentari din ce in ce mai inventive, variate si apetisante, inovarea este o misiune destul de greu de indeplinit.

fantana de ciocolata, echipamente HoReCa

Pentru ca ne dorim sa poti excela de fiecare data, iti punem la dispozitie echipamente HoReCa ce iti vor permite sa te bucuri de un succes remarcabil, iar pentru deserturi creative, iti punem la dispozitie fantana de ciocolata – un echipament simplu, performant si usor de utilizat ce iti va garanta un efect de senzatie.

Oferind nu doar posibilitatea invitatilor de a servi un deliciu dulce de nerefuzat, ci oferind si un aspect distinct si distins, o fantana de ciocolata nu trebuie sa lipseasca din dotarea restaurantelor, barurilor si localurilor care se respecta.

In oferta Lancom gasesti trei modele de fantana ciocolata gata sa ofere savoarea absoluta petrecerilor organizate de tine.

Realizate din otel inoxidabil cu dimensiuni variate, de 62, 80, respectiv 103 cm, structurate pe 4, 5, respectiv 7 etaje, fiecare dintre modele de fantana de ciocolata pe care le poti achizitiona din magazinul nostru online de echipamente HoReCa este usor de intretinut si curatat. Alaturi de aceste caracteristici cu importanta foarte mare, se adauga una care cu siguranta te va determina sa o alegi- anduranta remarcabila.

http://www.lancom.ro/fantana-de-ciocolata-103cm

Echipa Lancom este preocupata sa ofere clientilor sai cele mai performante si accesibile echipamente si tocmai de aceea negociaza preturile de achizitie si se asigura de calitatea produselor comercializate.

Dedicati afacerii tale, pentru ca succesul tau reprezinta si succesul nostru, iti punem la dispozitie echipamente HoReCa cu care iti vei atrage din ce in ce mai multi clienti, transformandu-te intr-un veritabil hot spot pe harta restaurantelor, cafenelelor si barurilor apreciate de public.

×