​Rauri savuroase, pline de eleganta – fantana de ciocolata

Peste doar cateva luni, sezonul nuntilor va domina intreaga activitate a celor care activeaza in domeniul hotelier si al restaurantelor, iar pentru un astfel de eveniment, in care totul trebuie sa fie perfect, memorabil si fascinant, pregatirile incep de timpuriu.

Din perspectiva mirilor, nunta este acel eveniment care le marcheaza inceperea unei noi vieti, a unui capitol important in viata fiecaruia dintre noi: legarea destinului de al aceluia/aceleia care a reusit sa te faca sa gandesti in doi, sa te faca sa simti ca persoana ta este definita prin ea/el.

Din perspectiva specialistilor in domeniul hotelier si al restaurantelor, fiecare petrecere de nunta este unica, speciala si originala in felul ei, dar un element este constant in realizarea fiecareia: pregatirea asidua, crearea atmosferei fabuloase, oferirea celor mai bune si apreciate servicii.

Pentru a te sprijini sa oferi clientilor momente fabuloase, memorabile, am pregatit pentru tine o colectie de echipamente HoReCa ce vor garanta succesul oricarei petreceri, printre care se numara si fantana de ciocolata.


fantana de ciocolata, echipamente HoReCa, magazin online de echipamente HoReCa, fantani de ciocolata

Cu legende legate de aparitia ei ce fac trimitere la mitologie, devenita una dintre atractiile petrecerilor moderne, fantana de ciocolata utilizata atat ca obiect decorativ ce vine sa ofere un plus de rafinament si eleganta, cat si ca sursa de delicii si desfatare pentru invitati, este unul dintre detaliile care vin sa faca diferenta, sa scoata din „obisnuit” orice petrecere, fie ca vorbim de o nunta de vis, o receptie sofisticata sau o reuniune nostalgica.

Lancom – magazin online de echipamente HoReCa iti pune la dispozitie o gama bogata de fantani ciocolata, cu dimensiuni grandioase, ce pleaca de la 62 cm si se opresc la 103 cm.

Realizate din otel inoxidabil, ideala pentru a servi un numar de 50 – 100 de persoane, fantana de ciocolata de 103 cm pusa la dispozitia ta de Lancom – magazin online de echipamente HoReCa este alegerea ideala a profesionistilor care isi doresc performanta, calitate, fiabilitate.

Increzatori intr-o lume in care calitatea superioara primeaza, ne adresam profesionistilor care nu fac compromis in ceea ce priveste dotarea cu echipamente HoReCa si pentru a le facilita accesul catre aceasta, venim in intampinarea lor cu preturi accesibile, negociate de specialistii nostri.

×