​Restaurantele romanesti imbratiseaza cea mai noua tendinta culinara: bucataria israeliana

O mare parte a preparatelor specifice bucatariei israeliene sunt deja trecute, de mai bine de un deceniu, in meniurile multora dintre restaurantele romanesti: falafelul, humusul, lipia sunt doar cateva dintre deliciile care au castigat un loc fruntas in preferintele conationalilor nostri. Cum evolutia in bucatarie nu a cunoscut nicio zi de pauza, acum, preparate ceva mai sofisticate din bucataria specifica Orientului Mijlociu vin sa completeze si sa reinterpreteze meniurile restaurantelor de la noi.

Acesta tendinta este datorata si cresterii constientizarii beneficiilor aduse de consumul de alimente sanatoase, iar bucataria israeliana este recunoscuta pentru ingredinetele proaspete si preparatele pe baza de produse vegetale pe care le utilizeaza in mod traditional.

In acelasi timp, bucataria israeliana este un superb mix eclectic. Preparatele traditionale reflecta toate etniile si religiile care au tranzitat sau s-au stabilit acolo, inclusiv araba, rusa, etiopiana, nord africana, persana, turca, musulmana, crestina si evreiasca.

echipamente restaurant, echipamente HoReCa

Imbinand atat cele mai apreciate si savuroase ingrediente cat si tehnici de preparare dintre cele mai diverse, ofertanta bucatarie israeliana cere de la cei care se incumeta sa o abordeze, cu precadere, in mod profesionist, multa pricepere, atentie si bineinteles, echipamente de cea mai buna calitate.

Tentat sa imbratisezi acest nou trend sau determinat sa pastrezi bucataria traditional romaneasca in meniurile restaurantului tau, alegerea celor mai performante echipamente restaurant este unul dintre factorii determinanti in obtinerea succesului.

Daca vrei sa te bucuri de cea mai inalta tehnologie, sa te poti dedica mai mult identificarii unor noi tehnici si a unor noi modalitati de realizare a celor mai inovative, savuroase si apetisante preparate, alege si tu echipamente restaurant care sa iti ofere performanta si eficienta mult dorita.

Completand periodic oferta cu noi echipamente, ce ating noi culmi de performanta, pregatiti sa iti punem la dispozitie utilaje restaurant, echipamente HoReCa ce raspund celor mai inalte standarde, magazinul nostru online de echipamente restaurant este locul din care iti poti alege oricand instrumentele necesare pentru atingerea performantei.

Vrei sa afli mai multe despre oferta noastra de echipamente si utilaje restaurant, citeste si:

Utilaje de bucatarie cu care vei obtine succesul: masini de spalat vase profesionale

Echipamente restaurant dedicate obtinerii succesului

Top 3 echipamente pentru bucatarie pe care trebuie sa le ai

×