​Secretul unei petreceri de succes- fantana de ciocolata

Fiecare eveniment din viata unei persoane, de la aniversari, evenimente sociale, evenimente profesionale si corporate, pana la botezuri si nunti merita sarbatorit cu fast.

Restaurantul tau trebuie sa fie catchy, spatios dar mai ales bine dotat pentru o bucatarie festiva, iar fantana de ciocolata nu trebuie sa-ti lipseasca.

Fantana de ciocolata Lancom

Fie ca este vorba de petrecerile pentru cei mici, sau alte evenimente mai somptuoase, fantana de ciocolata va fi atractia principala in decorul culinar.

Lancom iti prezinta o gama de echipamente profesionale de bucatarie pentru a crea raurile de ciocolata.

Dimensiunile variate de 62 cm, 80 cm si 103 cm, ofera un spectacol in servirea ciocolatei topite in marimi variate, pentru toti invitatii la petrecere.

Fantana de ciocolata de 62 de cm este cea mai mica si compacta din aceasta serie. Cu 4 etaje si forme rotunjite, acest echipament este lucrat din otel inoxidabil de cea mai buna calitate.

Fantana de ciocolata 62 cm

Pentru un efect optim, aceasta fantana functioneaza cu minim 2 kg de ciocolata topita si maximum 2.5 kg, in functie de numarul participantilor la eveniment.

Este ideala pentru aniversarile celor mici sau evenimente sofisticate sociale, unde cascada de ciocolata va aduce un plus estetic si culinar.

fantana ciocolata aniversare

Fantana de ciocolata de 80 cm vine cu un corp solid din otel si 5 etaje, gata sa fie imbracate in valuri delicioase de ciocolata. Aceasta este recomandata evenimentelor cu un numar de 50- 100 de persoane, gata sa deguste combinatiile tentante, dulci.

Cantitatea minima recomandata este de 4 kg, iar cea maxima este de 8 kg de ciocolata topita.

Fantana de ciocolata 80 cm

Lancom iti sugereaza sa folosesti fantana de ciocolata langa bucati tentante de fructe, pentru aperitive instant pe placul tuturor.

Cea mai inalta fantana este cea de 103 cm. Silentioasa si usor de curatat, fantana de ciocolata cu 7 etaje este potrivita evenimentelor sofisticate, cum ar fi nuntile, petrecerile VIP sau evenimentele corporate.

Fantana de ciocolata 103 cm

Un plus in amenajarea mesei, numai bun pentru o astfel de petrecere, il confera cascada de ciocolata alba. Abundenta ciocolatei si delicatesele culinare vor spori buna-dispozitie si apetitul invitatilor.

Decorarea cu capsuni, mere, felii de banane si fructe exotice va completa intreaga imagine de vis a petrecerii. Dulciurile trase in ciocolata si bauturile fine sunt combinatia perfecta pentru un eveniment social reusit.

Fiind cea mai mare fantana oferita de Lancom, aceasta necesita o capacitate minima de 6 kg de ciocolata si maxim 8 kg.

Indiferent de evenimentul ales, impresionarea culinara confera un plus restaurantului tau. Decorul si atmosfera creata de aceasta fantana de ciocolata trimit cu gandul la cadrele romantice, unde semnul abundentei se reflecta in raurile de ciocolata si sampanie.

Alege o fantana de ciocolata de cea mai buna calitate de la Lancom, iar petrecerea organizata va fi de succes.

×