​Suport pentru tort, fructiera si fantana ciocolata - gustul preparatelor este completat de o prezentare cu stil

Dupa festinul meselor de Sarbatori in care au fost nelipsite fripturile, salatele cu maioneza, sarmalele, carnatii si caltabosul, cu totii ne dorim o perioada de detoxifiere cu preparate usoare, sanatoase si naturale.

Desi pentru multi ar putea sa para ca perioada incarcata din perioada Sarbatorilor pentru profesionistii cu activitate in domeniul HoReCa s-a inceiat, pentru cei implicati aceasta activitate realitatea este cu totul alta.

Mai mult, o bucatarie profesionala trebuie sa isi mentina standardele de calitate si oferta bogata si atragatoare pe intreaga perioada a anului, fapt ce ii va aduce, alaturi de satisfactii profesionale de necontestat si o notorietate mult dorita.

Lancom – magazin online de aparatura si accesorii pentru bucatarii profesionale iti pune la dispozitie toate mijloacele prin care nu doar sa te ridici la nivelul cerintelor pietei, ci sa restabilesti tu insuti noi standarde de calitate si profesionalism.

Alaturi de aparatura si vesela pentru preparare: masina tocat carne, cuptor convectiv, cuptor pizza, oale inox, vesela inox, mobilier inox, cutite profesionale, iti pune la dispozitie si aparaturi si vesela pentru servire, de o calitate exceptionala: fantana ciocolata, carucioare, sosiere, fructiere, dozatoare, suport pentru tort si orice alte elemente de dotare a unei bucatarii profesionale ai nevoie.

fantana ciocolata, aparatura si accesorii pentru bucatarie profesionala, fructiere, suport pentru tort

Daca pana acum intampinai dificultati in realizarea unor prezentari de exceptie a preparatelor tale, dupa ce vei vizita Lancom – magazin online de aparatura si accesorii pentru bucatarii profesionale, toate aceste probleme vor fi eliminate.

Pentru evenimentele importante, in care iti doresti sa surprinzi si sa oferi celor prezenti momente de neuitat, Lancom – magazin online de aparatura si accesorii pentru bucatarii profesionale iti pune la dispozitie fantana ciocolata, suport pentru tort si fructiere gata sa iti puna in valoare preparatele servite.

Pentru mesele usoare din aceasta perioada, prepararea supelor – crema, a smoothie-urior delicioase sau a milkshake-urilor aromate este obligatorie intr-o bucatarie profesionala care sa respecta.

Si in acest caz, Lancom iti pune la dispozitie cel mai performant si eficient aparat – Robot Coupe.

Te asteptam in magazinul nostru online pentru fantana ciocolata, suport pentru tort, fructiere, Robot Coupe sau orice alt aparat si accesoriu pentru bucatrie ai nevoie pentru ca Lancom da startul bucatariilor profesionale!

×