​Surprize dulci pentru petreceri de succes: fantana de ciocolata

Stiai ca:

  • Mirosul de ciocolata stimuleaza undele cereblare theta care declanseaza starea de relaxare?
  • Ciocolata este singura substanta comestibila care se topeste in jurul valorii de 34° C, putin sub temperatura corpului uman?

De asemenea, ciocolata contine ingrediente benefice organismului. Unele dintre ingredientele folosite pentru realizarea ciocolatei ajuta la distrugerea bacteriilor daunatoare din organism si sprijina crearea unui sistem imunitar sanatos. Tot in ciocolata vei gasi si anti-oxidanti si ingrediente care stimuleaza eliberarea de endorfine - moleculele fericirii.

In acest context, nu credem ca mai sunt necesare alte explicatii pentru faptul ca foarte multi oameni savureaza din plin acest imbietor desert.

Servita in forme si combinatii diverse, ciocolata este nelipsita de la petrecerile care se doresc a fi un real succes.

Organizatorii de petreceri vin cu diverse maniere de servire si prezentare a acestui desert, tocmai pentru ca, asa cum spuneam, stimuleaza producerea moleculelor fericirii si creaza o stare de bine.

Una dintre cele mai apreciate modalitati de servire a ciocolatei, in special in cadrul petrecerilor, este fantana de ciocolata.

fantana de ciocolata, fantani de ciocolata, echipamente HoReCa

Acest ideal „accesoriu pentru petrecere” ce creste pe zi ce trece in popularitate, a fost inventata de catre Ben Brisman, in anul 1991.

Primii care au avut incredere in aceasta inventie au fost reprezentantii unei companii canadiene – Design & Realisation.

Desi deliciile dulci au fost dintotdeauna populare, acest incantator echipament pentru servire nu a cunoscut popularitatea pana cand Design & Realisation a decis, la inceputul anilor ’90, sa o prezinte laNational Restaurant Show organizat in Chicago.

In timp relativ scurt de la popularizarea sa, fantana de ciocolata a devenit unul dintre elementele-cheie in stabilirea succesului petrecerilor.

fantani de ciocolata, echipamente HoReCa, fantana de ciocolata

Realizate din inox, cu dimensiuni cuprinse intre 62 si 103 cm, cu 4, 5 sau 7 etaje, performantele fantani de ciocolata pe care ti le punem la dispozitie in magazinul nostru online de echipamente HoReCa iti vor garanta obtinerea succesului petrecerilor organizate de tine!

Daca vrei mai multe detalii despre modelele de fantana de ciocolata pe care ti le punem la dispozitie, citeste si:

Fantana de ciocolata 103 cm

Sustine-ti afacerea prin echipamente HoReCa de calitate

Fantana de ciocolata – momente pline de savoare pentru petreceri de exceptie

×