​Transforma-ti barul in alegerea nr. 1 vara aceasta – echipamente bar

Soarele puternic a inceput sa infierbante atmosfera si la propriu si la figurat, iar in barurile si restaurantele urbane au inceput sa curga cereri de bauturi racoritoare, energizante si gustoase, iar tocmai de aceea, necesitatea unor echipamente bar care sa faca fata provocarilor este o cerinta obligatorie pentru a-ti transforma localul intr-un hot spot pe harta preferintelor clientilor.

Chiar daca esti la inceput in domeniu sau daca ai o experienta remarcabila, stii ca un frappe savuros, care sa racoreasca, sa energizeze si sa ofere acea cremoasa stare de bine este un must in meniul tau de bauturi de vara.

Pentru obtinerea mixului perfect, am pregatit pentru tine o serie de echipamente bar care iti vor transforma misiunea intr-o frumoasa modalitate de obtinere a succesului.

Dintre dotarile pe care le-am pregatit pentru tine, astazi in prezentam cateva, pe care cu siguranta le vei gasi super interesante: mixere profesionale bar/ aparate frappe, aparate electrice pentru spart gheata si Espressor Macchine.

Modelul de mixer profesional bar/ aparat frappe pe care ti-l propunem este dotat cu motor industrial, este prevazut cu sistem de protectie, cana pentru amestecare cu o capacitate de 1 litru realizata din inox si variator de viteze cu manevrabilitate facila.

Pentru a obtine structura perfecta a ghetii pe care o adaugi bauturilor servite, cu o productivitate de 65 kilograme/ora, iti propunem un aparat electric de spart gheata pe care il vei gasi ultra util.

echipamente bar, aparat frappe, mixer profesional, aparat electric spart gheata, espressor machine

Un espresso bine realizat este un bun motiv pentru a-ti readuce clientii in local, de aceea venim in fata ta cu un Espressor Macchine care iti ofera o capacitate boiler de 17 litri, manometru cu dubla scala pentru presiune boiler si pompa, indicator optic de functionare, robinet pentru vapori, trei grupuri pentru cafea, carcasa din inox si otel cu protectie antizgariere.

Daca iti doresti dotari de exceptie, daca vrei ca localul tau sa fie apreciat si sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate, te asteptam in magazinul nostru online pentru a achizitiona echipamente bar de cea mai buna calitate, la preturi competitive.

×