​Utilizari versatile pentru dulapuri si mese din inox

Cand iti alegi mobilierul pentru bucataria restaurantului tau, in mod cert, iei in calcul cateva aspecte precum: durabilitatea, flexibilitatea, posibilitatea realizarii configuratiilor diverse, posibilitatea igienizarii rapide si eficiente.

Cu siguranta indeplinirea acestor conditii poate sa fie destul de greu de realizat, dar nu si atunci cand aducem in discutie unul dintre cele mai inovative si versatile materiale: inoxul.

mobila din inox, mobilier din inox, masa inox, dulap inox, dul;ap vertical inox

Alaturi de faptul ca pot fi utilizate in bucatarii profesionale si particulare, cand vine vorba de spatii de stocare si modalitati de organizare eficienta a acestora, dulapurile si mesele din inox, isi gasesc perfect locul. Cu o durabilitate si flexibilitate fantastica, mobilierul din inox se preteaza perfect pentru utilizarea in spatii de depozitare, magazii, subsoluri, practic, oriunde.

Putand sa fie realizat in configuratii diverse, conform specificatiilor si nevoilor tale, mobilierul din inox este perfect pentru orice tip de spatiu.

masa inox, mobila inox, echipamente bucatarie, mobilier inox

Venind in intampinarea unuia dintre cele mai noi trenduri in bucatarie – bucataria in aer liber -, mobila din inox poate fi utilizata si in spatii deschise, fara a exista riscul deteriorarii. Finisajele de cea mai buna calitate, materialul inoxidabil, fac dintr-o masa din inox, mobilierul perfect pentru bucatariile de vara, in aer liber.

Daca si tu iti doresti echipamente bucatarie de cea mai buna calitate, daca vrei sa iti organizezi bucataria in mod eficient, in oferta noastra de mobila din inox vei gasi exact ceea ce iti doresti si mai mult, ai posibilitatea configurarii personalizate a acesteia, deoarece, iti punem la dispozitie optiunea realizarii mobilierului din inox la comanda.

http://www.lancom.ro/dulap-inox-suspendat-cu-usi-glisante-cu-1-polita-intermediara-1600x400x600-mm

Altfel spus, tie nu iti ramane decat sa faci masuratorile, sa stabilesti functionalitatea fiecarui obiect, sa decizi daca vrei o masa din inox tip dulap sau simpla, dulap suspendat, dulap vertical sau combinatii intre acestea, iar in cel mai scurt timp, te vei putea bucura de utilitatea si versatilitatea lor.

Magazinul nostru online de echipamente bucatarie este intotdeauna pregatit sa iti puna la dispozitie cele mai eficiente, fiabile si durabile mijloace dedicate succesului activitatii tale.

Vezi oferta noastra de dulapuri si mese din inox, alege-le pe cele care ti se potrivesc perfect si bucura-te de calitatea si eficienta acestora!

×