• Discount 12%
cratit inox

Cratita inox D20 2.5L

15.86  fara TVA
Pret vechi: 17.94 
facturare la curs BNR
0121.0200921
intreaba stoc

Material inox 18|10, satinat.

Livrare
rapida

Garantie
12 luni

Recomanda

Detalii


Pentru oale, semioale, cratite, tigai din inox transferul optim de caldura se realizeaza in cazul in care acestea au fund triplu: doua straturi de inox si un strat central de aluminiu.
Cratita din inox 2.5 litri este dotata cu fund triplu (tip sandwich):
- un strat din inox
- un disc central din aluminu
- un disc din inox.
Acest lucru face ca oala, semioala, cratita sau tigaia din inox sa poata fi folosita pe plite electrice, plite cu inductie, plite pe gaz sau plite cu suprafata de geam vitroceramic.

Inoxul a fost din totdeauna prima alegere a producatorilor, designerilor si utilizatorilor de produse profesionale pentru bucatarie deoarcece inoxul are niste capacitati speciale:
- nu se pateaza
- nu se deterioreaza
- nu rugineste- este robust
- nu afecteaza aroma mancarii.
Cratitele,oalele si semioalele din inox sunt usor de intretinut si spalat, ceea ce le face prima alegere in medii in care sunt conditii de igiena stricta cum ar fi in bucatariile unitatilor de alimentare din spitale, unitati de invatamant, abatoare, localuri sau alte unitati unde se proceseaza mancare.
Daca nu stiati pana acum, pe langa faptul ca inoxul are un aspect foarte atractiv, este de asemenea reciclabil in totalitate, ceea ce face ca acest material deosebit de util sa fie si prietenos cu mediul inconjurator.

Cratita din inox D20cm - dedicatia profesionistilor facuta pentru profesionisti! O alegere ideala daca preferi calitatea, eficienta si performanta.


Specificatii:

  • Cratita inox 2.5 litri.
  • Cratita este realizata din inox 18|10, satinat.
  • Dimensiuni cratita inox: diametru 20 cm, inaltime 9 cm.


reveniti la pagina anterioara vezi produse similare

Pareri clienti:

Fara mesaje

+adauga review

Trimite cerere: Cratita inox D20 2.5L

Produse compatibile

Produse similare

×