Categorii

Deshidrator | Aparat uscat fructe cu 16 tavi

Deshidrator | Aparat uscat fructe cu 16 tavi

400.00 / buc fara TVA
+ Taxa Verde: 40 RON
Facturare in RON la cursul BNR
Cod produs: ST-02
Pe stoc
Ultimele bucati
Intreaba Stoc
0 bucata
Timp livrare:

Capacitate: 100 L


LIVRARE
RAPIDA

GARANTIE
12 LUNI
RECOMANDA

Detalii

Deshidrator | Aparat uscat fructe cu 16 tavi ce asigura dotarea completa a afacerii tale. Alternativa uitla pentru salavarea alimentelor tale. Cu ajutorul unui deshidrator profesional poti sa-ti pastrezi timp indelungat fructele, fara riscul mucegaririi sau putrezirii. Lancom are pentru tine gama completa de deshidratoare profesionale ce se pliaza pe nevoile oricarei afaceri.

Specificatii:

  • Capacitate: 16 tavi
  • Temperatura reglabila
  • Material: inox
  • Rafturi gliaj: inox (distanta grilaj : 8 mm)
  • Spatiu superior-inferior intre grilaje: 35 mm(1.4 cm)
  • Aer cald dispus orizontal
  • Dimensiuni: 545x420x630 mm
  • Greutate: 24kg
  • Putere: 1350 W
  • Voltaj: 220V
  • Temperatura intre: 40-90 °C
  • Nivel zgomot 45~50 dB
  • Capacitate: 100 L
  • Usa prevazuta cu geam

Ghid pentru deshidratarea alimentelor

Rosii

Tăiaţi rosiile in 2 si pe pozitionati in deshidrator cu miezul in sus.

Temperatura: 70°C

Timp12-14h

Piersici

Fructele sunt decojite si taiate felii cu grosimea de 4mm.

Temperatura: 60 °C

Timp: 13-15 h

Dude

Se spala si se pun intregi.

Temperatura: 70°C

Timp: 16-17 h

Struguri

Lăsaţi întregi.

Temperartura: 65°C

Timp: 30-40 h

Mere

Decojite si feliate cu grosimea de 4mm.

Temperatura: 65°C

Timp: 6-7 h

Ananas

Decojit si feliat cu grosimea de 10 mm.

Temperatura: 70°C

Timp: 8-10 h

Capsuni

Feliate cu grosimea de 4-5 mm.

Temperatura: 70°C

Timp: 5 h

Pepene galben

Feliat cu grosimea de 4-5 mm.

Temperatura: 70°C

Timp: 6-8 h

Portocale

Tăiaţi în felii de 4 mm.

Temperatura: 60°C

Timp: 7-9 h

Pepene rosu

Tăiaţi în felii de 4-5 mm.

Temperatura: 70 °C

Timp: 6-8 h

Lamai

Taiati felii de 3 mm. Temperatura: 55 °C

Timp: 14-16 h

Kiwi

Tăiaţi în felii de 3-5mm.

Temperatura: 60 °C

Timp: 2-5 h

Banane

Decojiti si taiati in felii de 5 mm

Temperatura: 70 °C

Timp: 4-5 h

Mango

Feliati 3mm grosime.

Temperatura: 55 °C

Timp: 7-9 h

Afine

Lasati-le intregi.

Temperatura: 70°C

Timp: 12-15 h

Bezele

Turnati aluatul in formele de silicon.

Temperatura: 70 °C

Timp: 8 h

Peste

Filetat cu grosimea de 1 cm.

Temperatura: 58 °C

Timp: 3 h

Porc

Felii cu grosimea de 5mm.

Temperatura: 58°C

Timp: 7 h

Pui-pulpe

Dezosati si taiati fasii cu grosimea de 1 cm.

Temperatura: 58 °C

Timp: 6h

Piept pui

Filetati cu grosimea de 1 cm.

Temperatura: 70°C

Timp: 7-9 h

Somon

Fileuri cu grosimea de 5-7 mm.

Temperartura: 90°C

Timp: 8 h

Castravete

Felii de 6 mm.

Temperatura: 58°C

Timp: 3-6h

Ghimbir

Decojit si feliat cu grosimea de 5mm.

Temperatura: 70°C

Timp: 6-9 h

Dovleac

Feliate cu grosimea de 1cm

Temperatura: 58°C

Timp: 3-5 h

Fasole/Mazare/Linte

Intregi

Temperatura: 70°C

Timp: 7-9 h

Pastai fasole

Intregi

Temperatura: 58°C

Timp: 5-8h

Ardei rosu

Intregi

Temperatura: 58 °C

Timp: 7-9 h

Creveti

Intregi-fierti 4-5 minute inainte. Temperatura: 70 °C

Timp: 6 h

Carnati:

Intregi agatati cu sfoara

Temperatura: 50 °C

Timp: 20 h

Carne porc

Bucata legata cu sfoara

Temperatura: 50 °C

Timp:15 h

Detalii tehnice

Lungime:
545 mm
Latime:
420 mm
Inaltime:
630 mm
Greutate:
24 kg
Material:
Inox
Alimentare:
220 V
Capacitate:
16 tavi
Putere:
1,35 kW

Adauga review

Produse relationate

Grill pentru Deshidrator 16 tavi

Grill pentru Deshidrator 16 tavi

Cod produs: ST-02GRILL

9.20 €

Fara TVA

Feliator capsuni ciuperci

Feliator capsuni ciuperci

Cod produs: COUP-FC

13.10 €

Fara TVA