deshidrator fructe

Deshidrator |Aparat uscat fructe cu 24 tavi

1,856.00  fara TVA
facturare la curs BNR
ST-00
in stoc

Livrare
rapida

Garantie
12 luni

Recomanda

Detalii

Deshidrator |Aparat uscat fructe cu 24 tavi

Deshidratarea este una dintre cele mai vechi metode de prezervare a alimentelor. Observând faptul că fructele și legumele uscate de căldura soarelui pot fi consumate în continuare, egiptenii antici au început să valorifice căldura toropitoare a deșertului pentru a usca alte produse alimentare, cum ar fi peștele și carnea de pasăre. Mii de ani mai târziu, în Evul Mediu, oamenii construiau deja încăperi special concepute pentru deshidratarea cărnii, a fructelor, legumelor și a ierburilor aromate, acestea fiind agățate la uscat în jurul unui foc menținut timp de zile întregi. În era modernă, însă, acest proces a fost scurtat și făcut mai eficient, cu ajutorul aparatelor de deshidratat.

Specificatii:

  • Capacitate: 24 tavi
  • Temperatura reglabila
  • Material: inox
  • Rafturi gliaj: inox (distanta grilaj : 10 mm)
  • Spatiu superior-inferior intre grilaje:50 mm(1.96 cm)
  • Aer cald dispus orizontal
  • Dimensiuni: 800x700x1450 mm
  • Greutate: 100kg
  • Putere: 5850W
  • Voltaj: 220V
  • Temperatura intre: 40-90 °C
  • Nivel zgomot 650 dB
  • Capacitate:600 L
  • Usa prevazuta cu geam
  • Maner confectionat din aluminiu.


Ghid pentru deshidratarea alimentelor

Rosii

Tăiaţi rosiile in 2 si pe pozitionati in deshidrator cu miezul in sus.

Temperatura: 70°C

Timp12-14h

Piersici

Fructele sunt decojite si taiate felii cu grosimea de 4mm.

Temperatura: 60 °C

Timp: 13-15 h

Dude

Se spala si se pun intregi.

Temperatura: 70°C

Timp: 16-17 h

Struguri

Lăsaţi întregi.

Temperartura: 65°C

Timp: 30-40 h

Mere

Decojite si feliate cu grosimea de 4mm.

Temperatura: 65°C

Timp: 6-7 h

Ananas

Decojit si feliat cu grosimea de 10 mm.

Temperatura: 70°C

Timp: 8-10 h

Capsuni

Feliate cu grosimea de 4-5 mm.

Temperatura: 70°C

Timp: 5 h

Pepene galben

Feliat cu grosimea de 4-5 mm.

Temperatura: 70°C

Timp: 6-8 h

Portocale

Tăiaţi în felii de 4 mm.

Temperatura: 60°C

Timp: 7-9 h

Pepene rosu

Tăiaţi în felii de 4-5 mm.

Temperatura: 70 °C

Timp: 6-8 h

Lamai

Taiati felii de 3 mm. Temperatura: 55 °C

Timp: 14-16 h

Kiwi

Tăiaţi în felii de 3-5mm.

Temperatura: 60 °C

Timp: 2-5 h

Banane

Decojiti si taiati in felii de 5 mm

Temperatura: 70 °C

Timp: 4-5 h

Mango

Feliati 3mm grosime.

Temperatura: 55 °C

Timp: 7-9 h

Afine

Lasati-le intregi.

Temperatura: 70°C

Timp: 12-15 h

Bezele

Turnati aluatul in formele de silicon.

Temperatura: 70 °C

Timp: 8 h

Peste

Filetat cu grosimea de 1 cm.

Temperatura: 58 °C

Timp: 3 h

Porc

Felii cu grosimea de 5mm.

Temperatura: 58°C

Timp: 7 h

Pui-pulpe

Dezosati si taiati fasii cu grosimea de 1 cm.

Temperatura: 58 °C

Timp: 6h

Piept pui

Filetati cu grosimea de 1 cm.

Temperatura: 70°C

Timp: 7-9 h

Somon

Fileuri cu grosimea de 5-7 mm.

Temperartura: 90°C

Timp: 8 h

Castravete

Felii de 6 mm.

Temperatura: 58°C

Timp: 3-6h

Ghimbir

Decojit si feliat cu grosimea de 5mm.

Temperatura: 70°C

Timp: 6-9 h

Dovleac

Feliate cu grosimea de 1cm

Temperatura: 58°C

Timp: 3-5 h

Fasole/Mazare/Linte

Intregi

Temperatura: 70°C

Timp: 7-9 h

Pastai fasole

Intregi

Temperatura: 58°C

Timp: 5-8h

Ardei rosu

Intregi

Temperatura: 58 °C

Timp: 7-9 h

Creveti

Intregi-fierti 4-5 minute inainte. Temperatura: 70 °C

Timp: 6 h

Carnati:

Intregi agatati cu sfoara

Temperatura: 50 °C

Timp: 20 h

Carne porc

Bucata legata cu sfoara

Temperatura: 50 °C

Timp:15 h

reveniti la pagina anterioara vezi produse similare

Trimite cerere: Deshidrator |Aparat uscat fructe cu 24 tavi

Produse similare

×