Despre Lancom

Scurt istoric

Lancom Distribution este o companie ce a luat naştere în 2003 şi a avut ca principal obiect de activitate la vremea respectivă comercializarea detergenţilor profesionali. Începând cu anul 2006 am decis să ne extindem aria de activitate ca răspuns la necesitatea pieţii HoReCa din România de a avea un importator atent în acelaşi timp la nevoile reale ale clienţilor, dar şi la posibilităţile lor financiare. Prin urmare, pe lângă comercializarea de detergenţi profesionali, Lancom Distribution s-a orientat şi către importul de accesorii şi echipamente pentru hoteluri, restaurante, baruri, catering şi nu numai. Printre momentele importante din istoria companiei se număra încheierea parteneriatelor cu METRO Cash&Carry şi REAL Hypermarket dar şi cu alţi profesionişti din industria HoReCa cu care am dezvoltat parteneriate bazate pe încredere şi respect reciproc.
Treptat, prin respectarea standardelor de calitate, prin deschiderea şi sinceritatea arătată partenerilor de afaceri dar şi prin stabilirea unui raport cât mai avantajos între preţul şi calitatea produselor, Lancom Distribution a devenit un furnizor important în domeniul HoReCa. Deoarece în general analizăm foarte atent costurile în raport cu beneficiile, am optat să nu facem investiţii consistente într-un showroom extins sau într-o locaţie ultracentrală. Prin acest lucru am urmărit să menţinem cheltuielile cât mai jos pentru a ne permite să oferim clienţilor noştri nişte preţuri cât mai competitive la echipamentele şi accesoriile HoReCa pe care le importăm. Prin politica noastră de cheltuieli evităm costurile care ar duce către creşterea nejustificată a preţului produselor profesionale HoReCa pe care le oferim, preţ care dorim să fie cât mai accesibil.

Echipa Lancom Distribution

Treptat, prin respectarea standardelor de calitate, prin deschiderea şi sinceritatea arătată partenerilor de afaceri dar şi prin stabilirea unui raport cât mai avantajos între preţul şi calitatea produselor, Lancom Distribution a devenit un furnizor important în domeniul HoReCa. Deoarece în general analizăm foarte atent costurile în raport cu beneficiile, am optat să nu facem investiţii consistente într-un showroom extins sau într-o locaţie ultracentrală. Prin acest lucru am urmărit să menţinem cheltuielile cât mai jos pentru a ne permite să oferim clienţilor noştri nişte preţuri cât mai competitive la echipamentele şi accesoriile HoReCa pe care le importăm. Prin politica noastră de cheltuieli evităm costurile care ar duce către creşterea nejustificată a preţului produselor profesionale HoReCa pe care le oferim, preţ care dorim să fie cât mai accesibil.

Misiune şi viziune: valorile şi obiectivele Lancom Distribution

Seriozitatea şi punctualitatea sunt doi piloni ai activităţii noastre, piloni care au la temelie respectul faţă de partenerii de afaceri, sinceritatea şi angajamentul faţă de ei.
Credem în...
... faptul că produsele HoReCa oferite pot să se supună standardelor de calitate în vigoare fără ca acest lucru să le facă inaccesibile din punct de vedere al preţului;
... faptul că relaţia cu partenerii noştri trebuie să se bazeze pe sinceritate, încredere şi respect reciproc, iar reuşitele lor sunt şi reuşitele noastre;
... faptul că trebuie să oferim partenerilor siguranţa garanţiei unei afaceri bune: îmbinarea ideală dintre standarde actuale de calitate şi preţuri cât mai mici.

Produse, garanţie şi standarde de calitate

În mod constant urmărim să punem la dispoziţia partenerilor noştri produse cât mai variate şi adecvate necesitaţilor lor. De aceea, selectam atent din variată oferta de produse HoReCa de pe piaţa mondială pe acelea care se încadrează în standardele actuale de calitate, fiind în acelaşi timp prietenoase din punct de vedere al preţului. La aceste produse oferim garanţie în condiţiile legale şi vă punem la dispoziţie prin intermediul partenerilor noştri service şi piese de schimb.

Despre furnizorii noştri

De-a lungul timpului am consolidat relaţii foarte strânse cu numeroşi furnizori din toată lumea. Mai jos vi-i prezentăm pe câţiva dintre ei:ROBOT COUPE - Franţa

Cel mai important producător de echipamente de prelucrat alimente. Inventatorul primului aparat de tăiat legume dotat şi cu funcţie de cutter. Calitate premium pentru toată gama de produse -aparate de prelucrat legume, cuttere, mixere de mână, blixere, storcătoare etc.

ELFRAMO - Italia

Fondată în 1968 în Italia de către Angelo Mora, Elframo este şi astăzi lider în producţia de maşini profesionale de spălat vase şi pahare, exportând în Europa, Africa de Nord, Orientul Mijlociu şi Asia.

CONTACTO - Germania

Exportator de ustensile profesionale pentru catering, echipamente mici şi accesoriilor pentru bucătarii. Produsele lor se regăsesc în Germania, Marea Britanie, restul Europei, Estul Mijlociu, Africa şi Asia, prin intermediul distribuitorilor profesionali.

MATFER - Franţa

Producător cu o bogată istorie înfiinţat în 1814. Deţine propriile uzine de producţie în Normandia unde produce echipamente şi accesorii HoReCa.

BRON COUCKE - Franţa


Înfiinţată oficial în 1975, compania produce faimoasa răzătoare "mandolina" Bron dar şi numeroase alte ustensile de mare ajutor în bucătăriile profesionale.

BARTSCHER - Germania


Compania înfiinţată în 1876 produce o gamă foarte largă şi variată de produse destinate domeniului HoReCa, în conformitate cu arhicunoscutele standarde germane de calitate.

KULSAN - Turcia


Compania înfiinţată în 1974 este lider de piaţă în Turcia în materie de fabricare şi export de produse destinate servirii.

REBER - Italia


Producător de echipamente destinate industriei HoReCa înfiinţat în 1964. Calitatea înaltă şi siguranţă sunt coordonatele de bază ale companiei care se supune normelor de calitate impuse de UE, standardele de siguranţă TÜV-GS/TÜV.COM, şi nu numai.

OZTIRYAKILER - Turcia


Companie care a implementat sistemul Managementului Calităţii Totale şi oferă în întreaga lume o gamă largă de dotări HoReCa.Ata-Italia

Datorită experienței din 1973, ATA este un punct de referință pentru bucătarii și profesioniștii HORECA.

Omniblend

JTC Omniblend, blendere pentru us profesional, isi certifica calitatea prin multiplele teste efectuate și disponibile în mediul on-line, iar rezistența și eficiența sa au devenit cunoscute la nivel international. Vă invităm să descoperiți lumea JTC Omniblend și să faceți un pas spre o viață mai sănătoasă și mai lungă.

Sayl - Spania

SAYL își concentrează atentia asupra furnizării de vitrine profesionale de prezentare cu un grad înalt de precizie in proiectare, care să puna in valoare atât pentru produsele comercializate, cât și spațiile.

Frenox-Turcia

FRENOX companie de top din Turcia, este specializată în productia de frigidere și congelatoare din oțel inoxidabil, folosind cea mai recentă tehnologie.

Bilge Inox-Turcia

Bilgeinox este unul din principalii producători din industria de bucătărie. Gama sa unică de produse a reușit să urce compania in topul companiilor din industria horeca, concurand cu marii producătorii europeni.

Houno- Danemarca

HOUNÖ a dezvoltat și a produs cuptoare combinate în Danemarca din 1977. A fost printre primele companii din lume care au produs cuptoare combi, pastrandu-si ingeniozitate până în prezent.

Mibrasa-Spania

MIBRASA este un grătar închis, născut în atelierele din spania, din cele mai bune oțeluri. Caracteristicile sale tehnice de fabricație permit, prin intermediul unui control al fluxului de aer, să ventileze sau să încetinească intensitatea jgheaburilor, ceea ce conferă o eficiență ridicată și o economie importantă a cărbunelui.

ACP- SUA

ACP produce și distribuie cuptoare combinate de mare viteză și microunde sub marcile Amana Commercial și Menumaster Commercial, două dintre cele mai recunoscute și respectate branduri din industria alimentară.

ICEL- Portugalia

ICEL este unul din cei mai importanti furnizori de cutite profesionale, orientate către piața națională și internațională, garantând prețuri competitive si calitate la cele mai inalte standarde.

PrismaFood-Italia

Pasiunea, calificarea și pregătirea continuă a personalului, împreună cu vasta experiență de management, au permis dezvoltarea rapidă a companiei. Compania supraveghează întregul proces de producție, asigurând clienților săi o calitate care rezistă timpului și un răspuns rapid pentru a satisface cerințele de livrare ale echipamentelor horeca.

Krampouz-Franta


Krampouz, companie franceza cu renume la nivel international, este unul dintre principalii furnizori de crepiere electrice și pe gaz.

Roller Grill- Franta

ROLLER GRILL INTERNATIONAL este liderul european de fabricare a echipamentului profesionist, cu o gamă largă de produse: prăjitoare de pâine, friteuse, bain-marie,grill-uri panini, crepiere , aparate de gaufre,etc.

Dynamic - Franta

Dynamic a dezvoltat de atunci o varietate de aparate utilizate de toți bucătarii, inclusiv gama de mixere care oferă un model adecvat pentru fiecare utilizare, de la 5 la 200 de litri.

Boss Vakuum-Germania

Companie cu o experienta de 50 de ani in fabricarea de echipamente de vidat profesionale. Dezvoltarea permanentă a echipamentelor și folosirea celor mai noi tehnologii, asigura o calitate de exceptie a produselor fabricate.

Hoshizaki este unul dintre cele mai populare branduri in randul producatorilor de masini de gheata profesionale.
×