ABATITOR, BLAST CHILLER, 10 TAVI

2,299.00  fara TVA
facturare la curs BNR
VBL10
stoc limitat

Livrare
rapida

Garantie
12 luni

Recomanda

Detalii

Perioada de conservare a alimentelor la temperaturi intre 0 si +3 °C

Carne proaspata:

-porc 30/40 zile

-carne alba 20/25 zile

-miel 30 zile

-carnati 30 zile

-maruntaie 10/12 zile

Peste 7/8 zile

Salamuri pana la 3 luni

Branza maturata 120 zile

Branza proaspata 30/60 zile

Legume 15/20 zile

Specificatii:


  • Dimensuni: 800x750x1410 mm
  • Capacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 600x400 mm
  • Capacitatea de racire: de la +90 grade la +3 grade Celsius - 20kg in 90 de minute.
  • Capacitatea de congelare: de la +90 grade la -18 grade Celsius - 25kg in 90 de minute
  • Putere: 2.2 kW
  • Greutate: 201 kg.
  • Structura interior: otel inox
  • Structura exterior: otel inox
  • Izolatie din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosimea de 60 mm ecologica HCFC
  • Temperatura ambientala: +38°C, umiditate relativa: 65%.
  • Usa cu garnitura magnetica usor de curatat si inlocuit
  • Prevazut cu panou de control electronic.
  • Gaz refrigerant R404A.
  • Prevazut cu decongelare automata si sistem de evaporare
  • Iluminare interioara cu actionare automata la deschiderea usii
  • Picioare inox reglabile pe inaltime.
  • Producator - Frenox

reveniti la pagina anterioara vezi produse similare

Trimite cerere: ABATITOR, BLAST CHILLER, 10 TAVI

Produse similare