Masini Gheata

Cu o complexitate ce rezida tocmai din simplitate, cu intrebuintari multiple si foarte importante, gheata este ingredientul perfect din bauturile exotice, mediul ideal de mentinere a alimentelor, materia prima perfecta pentru sculpturi fantastice.

Atenti la necesitatile tale, gata sa raspunda intotdeauna pozitiv tuturor cerintelor formulate, Lancom – magazin online de echipamente si accesorii HoReCa iti pune la dispozitie o gama completa de masini gheata: masini cuburi gheata, masini fulgi gheata, precum si sisteme depozitare gheata.

Masini de gheata - aparate de facut gheata profesionale - Bucurati-va din plin de cele mai bune oferte si de zilele de vara caniculare.

Fie ca vorbim de baruri sau puburi, fie ca ne referim la restaurante si terase, gheata este o componenta esentiala, oferind intotdeauna clientilor prilejul de a servi o bautura racoritoare, intr-una din zilele toride sau noptile calduroase de vara. Lancom iti ofera cea mai completa gama de masini de gheata cuburi si masini de gheata fulgi, cu capacitati de productie diferite, menite sa asigure necesarul de gheata oricarei locatii.

Articole

×