Servire

In dotarea bucatarie dumneavoastra profesionala trebuie sa tineti cont de toate detaliile, iar servirea este cea mai importanta, asadar trebuie sa fie impecabila. Va asiguram astfel printr-o gama variata de produse de servire pentru bucatarii profesionale, calitatea si dotarile indispensabile de care aveti nevoie. Va punem la dispozitie: carucioare, cosuri, dispensere, oliviere, sosiere, fantani de ciocolata, fructiere, tavi servire si multe alte echipamente de servire si accesorii de servire profesionale.

Nu ratati ocazia de a aduce un plus de farmec petrecerilor organizate, comandati acum o fantana de ciocolata, un suport tort din inox, chafing dish si multe altele!

Din arta culinara, servirea este unul dintre aspectele cu o importanta foarte mare in atingerea acelui maxim de satisfactie a simturilor.

Cunoscand standardele si necesitatile profesionistilor, Lancom ofera o gama larga si variata de accesorii de servire menite sa asigure plus valoarea de care orice preparat de calitate are nevoie la momentul prezentarii. Astfel, in magazinul online de echipamente si accesorii dedicate bucatariilor profesionale, Lancom iti pune la dispozitie cani, carucioare, cosuri, fantani de ciocolata, frapiere, fructiere, sosiere, dozatoare, dispensere, carucioare farfurii, oliviere, tavi servire, vesela melamina si suporturi pentru torturi de cea mai buna calitate.

Articole

×