Construit din inox si cu o capacitate de 80 lt, aparatul de gatit sous vide este echipamentul ideal ce nu trebuie sa lipseasca din bucataria restaurantului tau, daca vrei sa servesti clientilor steak-uri fragede si suculente. Ce mai astepti, comanda-l acum!
Aparat de gatit sous-vide:
Structura otel inox
Afisaj electronic, memorare 5 programe
Maner de sustinere, sistem de fixare pe vas
Capacitate maxima de lucru: 80 lt
Pompa de recirculare pentru a mixa permanent si a mentine produsul la calitate maxima
Senzor de temperatura pentru a evita supraincalzirea si suprasarcina
Sistem de protectie care opreste alimentarea cu energie electrica daca echipamentul nu este imersat in lichid
Putere: 2000W
Tensiune alimentare: 230V/50Hz
Temperatura de lucru reglabila in intervalul 24...99 grade Celsius
Dimensiuni maxime de gabarit: 130x260x380
Greutate: 4.5 kg
Optional poate fi prevazut cu vascheta GN1/1 sau GN2/1