Cutite profesionale - dotari de bucatarie profesionala pentru profesionisti

Ca orice profesionist, un bucatar care isi respecta si isi iubeste profesia si produsul realizat, isi alege cele mai calitative instrumente, care sa ii permita sa isi exprime priceperea si pasiunea.
Deloc un instrument de bucatarie banal, un cutit profesional se poate transforma intr-o adevarata bagheta magica in mana unui profesionist, iar calitatea acestuia este un factor determinant in realizarea celor mai gustoase si apetisante preparate.

Lancom pune la dispozitia clientilor sai o gama bogata de cutite profesionale, menite sa sprijine eforturile bucatarilor de a realiza cele mai atragatoare si fanteziste preparate.

Din variata si ofertanta gama de cutite profesionale pusa la dispozitia clientilor sai de catre Lancom, bucatarii creativi, care isi pun de fiecare data imaginatia la lucru, vor gasi selectia de cutite decorat una dintre cele mai atractive si utile instrumente pentru o bucatarie plina de stil si forme inovative.

Pentru a taia ingredientele cu o precizie ce poate fi comparata cu cea a laser-ului, bucatarii pot alege cutite pentru legumecutite pentru macelarie, cutite pentru peste, cutite pentru patiserie, pentru pui sau cutite forjate.

Indiferent care este profilul bucatariei pe care o conduci, cu siguranta vei gasi in oferta Lancom acel cutit profesional care sa iti transforme misiunea dificila de a separa, taia si modela ingredientele intr-una placuta si facila.

Pentru cei care sunt in cautarea unor cutite decorat, propunem cateva modele care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate:

Cutit pentru extras cotor mere – cu o lama de inox de cea mai buna calitate

Cutit tip „Zester” - special pentru razuit coaja citricelor, acest cutit, te va ajuta sa decorezi orice preparat.

Cutit pentru scobit pepene oval canelat – intotdeauna delicioase, apetisante si apreciate, preparatele bine prezentate care au in compozitie pepene fac furori.

Cei care sunt interesati de cutite pentru legume, cu certitudine vor fi incantati sa vada ca si in acest domeniu oferta Lancom este bogata si calitativa.

Dintre acestea, iata cateva modele care iti vor starni interesul:

Cutit taiat legume cu lama 8 cm – realizat din inox de ce mai buna calitate, acest cutit profesional are un maner din profilex cu protectie antibacteriana. Aceleasi proprietati le veti gasi si la cutit taiat legume cu lama 10 cm, cutit taiat legume cu lama 12 cm si la intreaga oferta de cutite pentru legume pe care ti-o punem la dispozitie.

 

cutit profesional Chef de la Sabatier

 

Transforma-ti bucataria in expresia calitatii si creativitatii, alege cutite profesionale de cea mai buna calitate si ia startul in realizarea celei mai apreciate bucatarii profesionale.