Mibrasa combină gătitul cu cărbune și lemn de foc pentru a proiecta gratarul suprem: Parrilla Fire

Mibrasa a adăugat la populara sa gamă de grătare deschise Parrilla, un nou produs care combină gătitul cu cărbune și lemne de foc. Seria Parrilla Fire este construită folosind materiale de inalta calitate care oferă rezistență și durabilitate, fiind in  acelasi timp practice si ușor de utilizat.

parilla fire de la mibrasa

Baza este căptușită cu cărămizi refractare pentru a asigura o eficiență termică maximă și o izolare termică completă în zona de grătar, în timp ce sistemul de circulație a aerului încorporat reduce transmisia temperaturilor ridicate din zona de ardere pentru a asigura siguranța bucătarului.

Michael Eyre, director culinar la Jestic Foodservice Solutions, care reprezintă marca în Marea Britanie, a declarat: „Cu o suprafață de gătit extinsă și un sistem de ultimă generație, noul Parrilla Fire by Mibrasa oferă versatilitate maximă.

Bucătarii pot regla fără efort înălțimea suprafeței grătarului datorită cablului proiectat cu grijă și sistemului de contrapondere, astfel încât să se poată obține rezultate optime.

Gratar cu Carbuni PARRILLA GMB 200 - MIBRASA-Construit din cel mai bun otel inox, acest gratar a fost creat pentru a satisface nevoile oricarui bucatar. Mai multe detalii gasesti aici.