Storcător automat de citrice F Compact

Frucosol a fost înființat în 1991 în principal pentru a produce storcatoare de citrice. În prezent, oferă o gamă largă de echipamente pentru hoteluri, restaurante, cafenele și alte industrii alimentare pentru a obține cele mai bune rezultate in bucătăriile dvs.

Frucosol s-a remarcat la nivel mondial pentru storcatoarele  profesionale de citrice, mai exact  storcatoarele compacte despre care o sa discutam in randurile de mai jos.

Storcatorul automat de citrice F Compact ofera suc proaspat de portocale in doar cateva secunde. Puteți oferi clienților dumneavoastra un suc de portocale de înaltă calitate, produs în cele mai bune condiții de igienă. Sistemul său de stoarcere cu presiune controlată permite mașinii să stoarcă fructele fără a intra în contact cu coaja, evitând astfel substanțele amare să ajungă la sucul final. Modul ușor de lucru vă va ajuta să obțineți cel mai bun suc proaspăt de portocale în câteva secunde, pur și simplu umpleți rampa de alimentare și apăsând butonul ON.

storcator automat de citrice f compact

Designul său permite o curatare usoara si rapida. Datorită acestei simplități, ați putea să demontați și să curățați foarte ușo storcatorul, simplificându-vă munca în afacerea dumneavoastra.

Storcatorul este recomandat pentru  afaceri mici, cu o cerere redusă de suc de portocale și care nu au mult spațiu în bar.Storcatorul de portocale automat este  compact, versatil si functional.

Structură durabilă

Construcția include o carcasă atractivă din oțel inoxidabil si un esign simplu cu doar câteva părți mobile. Motorul puternic este incredibil de rezistent și echipat cu senzori de oprire automată.

storcator automat citrice

Capacitate mare de alimentare

Tăiați și stoarceți automat 10-12 fructe pe minut. Capacitatea alimentatorului este de 3 fructe cu diametre de până la 2,75 inci.

Stoarcere eficientă

Sistemul sau de stoarcere cu presiune controlata permite masinii sa stoarce fructele fara a intra in contact cu cojile, evitand astfel ca substantele amare sa ajunga la sucul final. Modul simplu de lucru vă va ajuta să obțineți cel mai bun suc proaspăt de portocale în câteva secunde, doar umpleți rampa de alimentare și apăsati butonul ON.

Ușor de asamblat și curățat

Designul său eficient transformă acest aparat de suc de portocale în cel mai ușor de utilizat și de curățat. Datorită acestei simplități, l-ai putea demonta și curăța foarte ușor.

storcator profesional citrice

Utilizare largă

Storcatoarele pot stoarce rapid suc de portocale, suc de rodie, suc de lamaie etc. Este recomandat pentru afaceri mici cu cerere redusa de suc de portocale si afaceri cu putin spatiu pe bar. Comanda si tu  storcator de portocale profesional si fa diferenta!