​3 moduri in care restaurantul tau poate tine pasul cu cele mai hot tendinte culinare

Deschiderea unui nou restaurant este o misiune destul de dificila, in special la momentul actual, cand tendintele culinare forteaza bucatarii si proprietarii de restaurant sa inoveze si sa faca modificari constante pentru a se putea mentine in lista de preferinte a consumatorilor.

Pentru a obtine succesul in acest domeniu, este foarte important sa poti raspunde pozitiv tuturor cerintelor clientilor tai si sa o faci cu stil.

echipamente bucatarie, plite cu inductie, bain marie

Din punct de vedere culinar si nu numai, aceasta perioada poate fi definita ca una dedicata noilor decoperiri si a dorintei constante de explorare. Astfel, meniul restaurantului tau trebuie sa fie o sursa inspirata de experiente culinare unice.

In cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva elemente pe care trebuie sa le ai in vedere, astfel incat succesul sa iti fie asigurat.

Pune la dispozitia clientilor tai meniuri vegetale

Legumele si "o alimentatie sanatoasa" sunt aproape sinonime acum. Murate, condimentate, la gratar sau fierte - nu exista nicio limita in modalitatile in care poti prepara legumele, astfel incat sa satisfaci la maximum gusturile si doleantele clientilor tai.

Nu uita nici de legumele si fructele exotice, mai putin cunoscute, ai in vedere si realizarea de sosuri si topping-uri noi, astfel incat sa oferi o experienta completa si complexa.

Daca pentru a indeplini acest criteriu ai nevoie de echipamente bucatarie care sa iti sustina demersul, in magazinul nostru online, vei gasi cele mai performante grill-uri profesionale, marmite, bain marie, plite cu inductie profesionale si multe altele, gandite astfel incat sa iti ofere toate premisele realizarii unor preparate de vis.

bain marie

Adauga in meniul restaurantului tau preparate pe baza de cereale

Gusturile rafinate ale cerealelor cunoscute inca de pe vremea civilizatiilor antice, precum quinoa, amarant, mei si sorg sunt preferate de bucatarii renumiti si de consumatorii cu gusturi alese. Aceste ingrediente uitate pentru o perioada de timp, sunt o sursa importanta de fibre, vitamina B, antioxidanti si alte elemente nutritive care au inceput sa trezeasca din ce in ce mai mult interesul consumatorilor.

Pentru realizarea preparatelor sanatoase si hranitoare din cereale cu origini antice, de asemenea, iti punem la dispozitie echipamente bucatarie eficiente si performante. De asemenea, daca iti doresti o servire impecabila, poti alege din oferta noastra de accesorii servire, vesela din melamina si multe altele.

Largeste orizontul meniului restaurantului tau cu preparate africane, sunt in trend!

Aromate si satioase, preparatele cu origine africana cuceresc lumea occidentala, iar tendinta, cu siguranta se observa si in bucataria romaneasca.

Preparatele egiptene,marocane si nord-africane mangaie papilele gustative si ofera acea experienta pe care gurmanzii o cauta.

Un koshari egiptean este perfect preparat daca utilizezi echipamente bucatarie de calitate! Masini de gatit profesionale, tigai de cea mai buna calitate, plite electrice performante, toate iti sunt puse la dispozitie in magazinul nostru online de echipamente HoReCa.

masina de gatit profesionala

Unul dintre secretele care iti vor mentine restaurantul in preferintele consumatorilor este echiparea corespunzatoare, care sa iti permita sa realizezi calatorii culinare de exceptie si care sa ofere acea experienta unica pe care cu totii o cazutam intr-o lume in care universalizarea tinde sa ameninte originalitatea.

Daca esti in cautarea unor echipamente bucatarie de calitate, magazinul nostru online iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie, intr-o oferta de neegalat!