​Bucataria calda- secretul unui restaurant de succes

Orice afacere in domeniul culinar se bazeaza fie pe un specific gastonomic, fie pe o gama cat mai diversificata de meniuri.

De la pizzeriile de tip italienesc, la shaormerii si fast-fooduri si pana la restaurantele cu mancaruri complexe si sofisticate, mancarea calda gatita este cheia unei afaceri infloritoare.

Pentru orice tip de ingredient folosit, exista un echipament specific, cu o capacitate de coacere propice, ca treaba sa mearga de la sine.

Avand aragazele, grillurile, masinile de facut paste, friteusele sau alte aparaturi profesionale, mancarea se va face in cel mai scurt timp, ca tu sa profiti de maximul de eficienta si de rezultatele imbucuratoare.

Lancom iti echipeaza bucataria pentru orice fel de mancare calda aleasa pentru afacerea ta. Aparatura profesionala pentru bucataria calda te va propulsa, iar brandul pe care-l vei implementa cu siguranta va fi recunoscut si apreciat prin calitatea produselor oferite.

Iata cu ce trebuie sa-ti dotezi bucataria pentru prepararea mancarurilor calde:

1.Masini de gatit sau aragaz profesional

Aragazul a fost si va ramane printre primele aparaturi de fierbere si preparare a carnurilor si legumelor.

Fie ca folositi un aragaz electric sau pe gaz, numarul de arzatoare si puterea lor, fac diferenta.

Acest aragaz profesional cu 4 arzatoare si cuptor marca Ozti este facut din inox rezistent cu ochiuri din otel-inox cu microperforatii care cresc eficienta si asigura o incalzire rapida.

Foloseste-l pentru bucatarii cu preparate diverse, de la ciorbe, tocana, pui sau peste la cuptor pana la clasicele mancaruri traditionale de sarbatori.

2.Grill-urile sau gratarele

Celebrele gratare vor ramane in topul preferintelor gurmanzilor. Preparatele de carne ca fripturile, micii, sau pestele pe gratar sunt printre cele mai cerute mancaruri indiferent de sezon sau locatie.

Foloseste un grill pe gaz cu carbune natural, iar excursia de la munte si clasicele fripturi la gratar vor veni direct la tine in restaurant.

Este prevazute cu butoane pentru reglarea temperaturii si puterii de coacere, ca rezultatele sa fie pe masura.

3.Friteusa pe gaz

Ingredientele de prajit care servesc in loc de garnitura, cum ar fi cartofii, sunt printre cele mai consumate alimente peste tot in lume.

De la celebrele fast-fooduri, pana la restaurantele clasice, portiile de cartofi prajiti vor ramane in meniuri.

Foloseste o friteusa dubla pe gaz 12+12 LT si vei economisi timp si ulei, iar mancarea va fi delicioasa.

4.Marmita

Marmita este dotata cu o oala electrica pe gaz care distribuie caldura uniform, pentru preparea diverselor mancaruri ce necesita fierbere.

Cu o capacitate de 60 de litri, marmita electrica gateste sarmale si ciorbe delicioase, fara mult efort si fara sa trebuiasca sa utilizezi mai multe vase.

Astfel faci economie de spatiu, vase si timp.

5.Masina de fiert paste

Pastele pot fi preparate intr-un mixt de gusturi si arome, cu carne, branzeturi si sosuri pentru toti gurmanzii.

Foloseste masina de fiert paste electrica cu o capacitate de 20 de litri si vei obtine cele mai apetisante meniuri cu influente italienesti, direct la tine in restaurant.

Indiferent de profilul ales pentru restaurantul sau bistro-ul tau, o masa calda nu trebuie omisa din lista prezentata in meniu.

Pune-ti echipamentele de la Lancom in bucataria restaurantului tau si treaba va merge brici.

×