​Cel mai raspandit cutit din bucataria moderna: cutit CHEF

Daca ar fi sa luam in calcul o situatie ipotetica in care ar trebui sa renunti la toate cutitele din bucataria ta, mai putin la unul, indiferent ca esti un bucatar experimentat sau unul la inceput de drum, cu siguranta, vei alege versatilul si eficientul cutit CHEF.

De asemenea, indiferent de vechimea ta in bucatarie, daca esti profesionist sau amator, stii ca un cutit bun face 95% din treaba din bucatarie. Astfel ca alegerea corecta poate insemna eliminarea multor dureri de cap aparute in bucatarie si uneori, in momentele cu o coordonare ceva mai deficitara, chiar si pe cele de degete...

Aparut initial pentru transarea bucatilor mari de carne, versatilitatea acestui eficient instrument dedicat bucatariei a facut sa fie utilizatpentru aproape toate activitatile de taiere, tocare, maruntire, feliere, dezosare si transare posibile.

Utilarea de top a unei bucatarii profesionale sau personale, incepe cu un cutit bun!

Cutitul bucatarului este o ustensila profesionala pentru gatit ce nu trebuie insa privit doar din aceasta perspectiva. Acest cutit multifunctional si versatil poate fi utilizat in orice bucatarie pentru prepararea ingredientelor inainte de gatire.

Forma ideala, echilibrarea perfecta intre maner si lama, fac din acest cutit, alegerea de exceptie pentru orice stil de taiere, pentru orice tip de ingredient ce trebuie „macelarit”.

In gama noastra de produse dedicate bucatariilor premium, gasesti unele dintre cele mai eficiente si cele mai durabile cutite CHEF.

cutitul bucatarului, cutit CHEF, cutite CHEF, echipamente bucatarie

Propunerea noastra este cutit CHEF cu lama din inox de cea mai buna calitate si maner proflex cu protectie antibacteriana.

Este suficient sa il testezi si cu siguranta nu vei mai vrea sa renunti la el! Este alegerea ce iti va confirma ca atunci cand sunt utilizate materiale de cea mai buna calitate, perfectiunea chiar este posibilă!

Magazinul nostru online de echipamente pentru bucatarie – lancom.ro iti pune la dispozitie instrumentele necesare obtinerii celor mai savuroase si apetisante meniuri.