Cum sa-ti mentii preparatele calde pentru clientii tai?

Calitatea si prospetimea produselor sunt esentiale atunci cand vrei sa ai un protrofoliu vast de clienti fideli, iar acest lucru nu este tocmai usor de realizat atunci cand vorbim de bucatariile profesionale. Mentinerea preparatelor calde pe intreg parcursul zilei reprezinta solutia pentru o servire rapida, iar cheia spre inima unui client multumit este reprezentata de combinatia dintre o servire rapida si un preparat cald, aburind.

Pentru a servi in permanenta preparate calde clienilor tai ai nevoie de echipamente profesionale menite sa –ti pastreze in stare perfecta gustul si textura preparatelor tale, oferind experiente culinare asemenea preparatelor abia scoase din cuptor. Astfel, clientii tai se pot bucura de supe calde pe intreg parcursul zilei sau pot servi preparate calde transportate in orice locatie, respectand in acelasi timp normele de igiena impuse. Iata mai jos 3 dintre cele mai eficiente echipamente profesionale de mentinere si depozitare a preparatelor, pliate perfect pe nevoile bucatariilor profesionale:

1.Marmita. Daca vrei sa transporti preparatele in cele mai bune conditii si sa le pastrezi calde o perioada indelungata, atunci marmita este solutia ideala pentru afacerea ta. Confectionata din inox si o capacitate de pana la 50 de litri, marmita asigura transportul preparatelor in conditii optime, iar datorita capacului care se inchide etans poti mentine preparatele calde pe intreg parcursul transportului, astfel incat clientii tai se pot bucura in permanenta de mese calde.

2. Termobox. Realizat pentru tavi GN standard, termoboxul respecta in totalitate normele de igiena impuse in bucatariile profesionale, fiind confectionat din polietilena, un material ce poate intra in contact cu mancarea deoarece nu afecteaza sanatatea si mediul inconjurator, fiind un material reciclabil. Transportul preparatelor intr-un astfel de echipament este rapid si usor, datorita manerelor robuste plasate de o parte si de alta a containerului. Termoboxul reprezinta solutia ideala pentru mentinerea calda a preparatelor, deoarece aparatul nu permite scaderea temparaturii pe perioada transportului, pastrand preparatele proaspete pentru mult timp.

3. Tigaie Basculanta. Daca vrei calitate si eficienta pentru bucataria ta profesionala, atunci tigaia basculanta este ideala. Confectionata din otel inoxidabil si o capacitate mare, tigaia basculanta are o cuva cu grosimea partii inferioare de 8 mm pentru rezistenta sporita la coroziune, iar muchiile rotunjite ajuta la o igienizare facila. Temperatura de lucru este reglabila in intervalul de +120/+300 grade Celsius, iar termostatul de siguranta inclus asigura evitarea supraincalzirii. Tigaia basculanta beneficieaza de o izolatie de calitate ridicata, pentru a evita transferul termic cu mediu ambient, dar si pentru micsorarea consumului de energie. Daca ti am captata atentia gasesti mai multe informatii aici.

Indiferent de afacerea ta, oricare dintre aceste echipamente sunt necesare atunci cand vrei sa oferi clientilor tai preparate calde in orice moment al zilei. Lancom iti ofera o gama larga de echipamente pentru mentinere calda, pentru a transporta preparatele in cele mai bune conditii. Comanda acum produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale!

×