​Cuptoare profesionale pentru mancarurile traditionale de iarna

Sezonul rece aduce cu sine o varietate culinara: de la meniuri cu carne de porc sau vita, la cozonaci, supe si traditionalele sarmale.

Pentru a pastra aroma si proteinele nutritive ale carnii si legumelor, ai nevoie de un cuptor profesional.

Preparate sarbatori

Fie ca ai un restaurant sau o patiserie, Lancom te intampina cu o diversitate de cuptoare pentru cele mai bune preparate: - cuptoare pe carbuni, cuptoare gastronomice, cuptoare cu microunde profesionale, cuptoare pentru produse de patiserie sau cuptoare pentru cartofi Kumpir.

Iata cateva modele care nu trebuie sa lipseasca dintr-o bucatarie profi:

1.Cuptorul electric digital

Daca esti adeptul unei bucatarii moderne, acest cuptor electric cu convectie este solutia ideala.

cuptor electric digital

Cu 50 de programe si doua motoare cu sensuri de rotatie diferite, mancarurile se fac uniform, fara arsuri sau zone necoapte.

Panoul de control digital il face usor de folosit si de oprit fix cand mancarea este gata. Astfel nu mai trebuie sa stai sa astepti ca totul sa fie gata, ci il programezi si cuptorul electric face restul pentru tine.

Daca e nevoie de mai multe preparate concomitent, cuptorul este dotat cu 6 tavi ce se pot organiza dupa bunul plac.

2.Cuptorul profesional cu microunde

Un alt model eficient si versatil este cuptorul cu microunde analogic cu o capacitate de 34 L.

cuptor cu microunde profesional

Magnetronul dispus in partea inferioara face ca incalzirea mancarii, dezghetarea sau preparea anumitor feluri usoare de mancare sa se faca uniform, fara pierderi de energie.

Structura din inox il face rezistent la diverse substante de curatare folosite in bucatarie, apa, aburi sau stropi de ulei si alte preparate culinare.

Dimensiunile reduse il fac usor de combinat cu restul mobiliei si electrocasnicelor din bucatarie, fie ca vorba de un restaurant sau bar, fie ca e vorba de bucataria personala.

3.Cuptorul electric pentru patiserie

Painea proaspata sau placintele aburinde nu trebuie sa lipseasca de la masa de iarna.

cuptor electric patiserie

Special conceput pentru produse de patiserie, cu un design spatios pentru tavi, cuptorul pe convectie electromecanic iti da cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp.

Tehnologia de ultima ora, cu timer incorporat si sistemul de umidificare directa te ajuta la prepararea cozonacilor ca la mama acasa, sau a prajiturilor sau fursecurilor bune de tentat oaspetii.

Corpul din inox il face rezistent la variatiuni de temperatura de la 50 de grade la 270 de grade Celsius.

Capacitatea maxima este de 10 tavi, suficienta pentru a umple bucataria de aroma delicioasa a gustarilor de iarna.

Achizitioneaza unul din cuptoarele profesionale Lancom si vei economisi timp, iar mancarea de sezon va fi mai aromata, bine facuta, gata sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.

×