De ce ai nevoie de un abatitor?

Rapiditatea in bucatarie este esentiala, la fel ca si prospetimea alimentelor, de aceea clientii aleg intotdeauna restaurante unde mancare este tot timpul proaspat preparata, iar servirea este intotdeauna rapida. Dar acest lucru nu este deloc simplu, mai ales cand vine vorba de deserturi cu diferite creme si sosuri preparate la cald, care mai apoi necesita un timp de racire indelungat. Si cum clientilor nu le place sa astepte, inginerii din domeniul HoReCa au intuit necesitatea construirii unui aparat profesional capabil sa raceasca, asemenea unui congelator, intr-un timp foarte scurt.

Pe langa faptul ca, trecerea rapida de la o temperatura ridicata la una scazuta pastreaza proprietatile nutritive ale preparatelor, abatitoarele profesionale au si proprietatea de a distruge microbii, datorita socului termic la care sunt supuse alimentele.

Asadar abatitorul este un aparat indispensabil intr-o bucatarie profesionala, datorita in primul rand normelor impuse in industria HoReCa, dar si de necesitatea existentei unui aparat profesional care sa functioneze ca un congelator, dar care sa aiba sistemul de racire de 3 ori mai rapid decat un clasic congelator.

Tehnologia din ziua de azi a permis crearea unor abatioare profesionale de inalta calitate, la dimensiunile unor cuptoare cu microunde, care sa se plieze pe nevoile oricarei bucatarii, in special pentru cele in care spatiul este destul de limitat.

Daca si tu vrei sa te bucuri de calitatea unui abatitor profesional in concordanta cu normele industriei HoReCa si sa beneficiezi de un echipament fiabil si de lunga durata, atunci Lancom este alegerea perfect. Avem pentru tine o gama larga de abatitoare profesionale, de diferite dimensiuni pentru a se plia pe nevoile spatiului tau din bucatarie. Ce mai astepti, intra pe site si alege abatitorul tau profesional!

×