Detine controlul total asupra procesului de afumare, alege afumatoare inox din oferta Lancom

Afumarea carnii este un proces foarte important in orice bucatarie. Fie ca vorbim de bucataria unui restaurant, de cea a procesatorilor de carne sau chiar de gospodariile in care cresetrea animalelor pentru consum este una dintre ocupatii, afumarea corecta si in conditii de siguranta a carnii este cat se poate de importanta.

Aparuta din nevoia de a putea consuma si conserva produsele din carne pentru o perioada mai indelungata de timp, in perfecta stare, afumarea carnii a cunoscut o multitudine de etape de evolutie si o sumedenie de noi si noi metode.

Utilizata aproape odata cu descoperirea focului, afumarea carnii datorita evolutiei constante a bucatariei si a metodelor de preparare, este folosita astazi, cu precadere, pentru a obtine preparate cu gusturi rafinate, aspect apetisant si miros imbietor.

afumatoare, afumatoare inox, afumatoare electrica

Pentru a obtine, insa sunca perfect afumata sau carnatii cu un gust plin de savoare, este foarte important ca procesul de afumare sa se faca in mod corespunzator si asa cum spuneam, foarte important, in conditii de siguranta maxima.

Pregatiti ca intotdeauna sa iti punem la dispozitie acele utilaje pentru bucatarie care sa iti ofere atat obtinerea unor rezultate de exceptie, cat si siguranta maxima la momentul prepararii, in magazinul nostru online de echipamente HoReCa, lancom.ro, iti punem la dispozitie afumatoare din inox, electrice, profesionale, de cea mai buna calitate.

Oferta noastra este gandita astfel incat sa iti satisfaca cele mai inalte standarde de calitate si sa iti preintampine toate dolerantele si necesitatile.

De aceea, lancom.ro iti pune la dispozitie afumatoare inox electrica 8 rafturi care nu doar iti permite obtinerea unei cantitati mari de produse din carne afumata, ci transforma afumarea intr-o veritabila arta.

 afumatoare inox electrica 8 rafturi, afumatoare inox, afumatoare electrica, afumatoare

Prevazuta cu termostat ce permite reglarea temperaturii intr-o plaja cuprinsa intre 37 si 135 grade Celsius, cu timer si spatiu lateral prin care se poate face completarea cu rumegus, aceasta afumatoare din inox este ideala pentru bucataria ta profesionala.

Poti alege si varianta de afumatoare din inox electrica 4 rafturi. Aceasta iti ofera aceleasi conditii optime de preparare a carnii afumate, in cantitati mai reduse.

Daca iti doresti utilaje bucatarie care sa iti garanteze performanta, incepe sa iti faci cumparaturile in magazinul nostru online si vei primi exact ceea ce iti doresti.

Afla mai multe citind si:

Obiceiuri vechi si noi in gastronomie, afumarea carnii cu afumatoare electrica profesionala

Top 3 echipamente pentru bucatarie pe care trebuie sa le ai

Inovarea in gastronomie este sustinuta prin echipamente bucatarie performante