​Echipamente restaurant noi vs echipamente restaurant second hand

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca atunci cand vorbim de deschiderea sau de dezvoltarea unei afaceri, investitiile tind sa ne creeze o multime de nopti nedormite si ne determina sa inventam o mutitudine de strategii prin care sa reusim sa cream un echilibru financiar, astfel incat sa evitam cazurile in care lipsa fondurilor ne determina sa facem compromisuri sau chiar sa pierdem oportunitati.

In ceea ce priveste dotarea restaurantelor, de cele mai multe ori discutia se poarta intre alegerea unor echipamente restaurant noi sau a unora second hand. Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa faca rabat de la performanta si calitate si tocmai de aceea, tentatia preturilor mai mici pe care le putem obtine pentru echipamentele second hand este una destul de mare.

Dar oare alegerea unor echipamente second hand este cea mai buna solutie?

Privita doar din perspectiva investitiei initiale, alegerea unor echipamente la mana a doua este, cu siguranta, o solutie optima.

Daca analizam din perspectiva durabilitatii, a performantelor si a facilitatilor privind garantia, atunci situatia se schimba.

Cum o afacere nu se rezuma doar la strategia pe termen scurt, ci trebuie privita pe termen mediu si lung, achizitionarea de echipamente bucatarie noi este optiunea pe care trebuie sa o iei in calcul.

echipamente restaurant, echipamente HoReCa, echipamente bucatarie

De ce alegerea unor echipamente restaurant noi reprezinta o investitie mai buna?

Hai sa vedem doar cateva dintre motivele pentru care aceasta alegere este una care te avantajeaza!

Alegand echipamente HoReCa noi beneficiezi de tehnologia de ultima generatie. Tehnica, tehnologia si evolutiile de tot felul sunt unul dintre elementele care influenteaza in mod curent stilul de viata, modul in care ne desfasuram activitate, preferintele si obiceiurile noastre. Ca in orice alt domeniu, evolutia in ceea ce priveste constructia de echipamente HoReCa este in continua dezvoltare, iar facilitatile oferite de echipamentele noi au proprietatea de a-ti facilita activitatea si de a-ti oferi posibilitatea obtinerii succesului intr-un timp mult mai scurt si cu mai putin efort.

Echipamentele pentru restaurant noi iti ofera garantie. Desi cazurile in care se defecteaza sunt rare, existenta garantiei de functionare a echipamentelor noi reprezinta un factor de confort pentru multi dintre noi. Mai mult decat atat, in cazul in care, in mod exceptional, se produc defectari ale acestora, accesul la piese de schimb este unul cat se poate de facil.

echipamente restaurant resigilate, echipamente HoReCa, echipamente bucatarie

Riscul defectarii unor echipamente noi este mult redus. Asa cum spuneam, achizitionarea de echipamente bucatarie second hand ar putea sa fie tentanta din perspectiva preturilor reduse, dar riscul defectarii acestora este unul destul de mare. Si daca depasim factorul financiar, care de aceasta data este in defavoarea echipamentelor second hand, luand in calcul costurile de reparatii, ne gandim, cu siguranta la efectul catastrofal pe care il poate avea defectarea echipamentelor atunci cand te astepti mai putin. Imagineaza-ti ca pregatesti un eveniment cu 80 de participanti si tocmai atunci cuptorul tau refuza sa mai functioneze sau ia in calcul defectarea frigiderului intr-o zi caniculara de vara...

Pentru ca ne place sa iti oferim de fiecare data solutia optima, in magazinul nostru online de echipamente HoReCa, iti punem la dispozitie echipamente restaurant resigilate, care iti ofera avantajele combinate ale celor noi si ale celor second hand.

Starea perfecta de functionare, performantele de necontestat, existenta garantiei si reducerile considerabile de pret la produse precum: aparat pentru clatite, mixer planetar patiserie sau robot pentru taiat legume, cu siguranta iti vor starni interesul.

Te asteptam in magazinul nostru cu o oferta bogata, completa, complexa, gata sa iti satisfaca cele mai inalte standarde si sa iti ofere accesul facil catre succes.