​Grill-uri si friteuse pentru un fast-food de succes

Pentru ca traim in secolul vitezei si totul este pe cronometru, si mancarea servita rapida este de mare ajutor, facand parte din viata de zi cu zi a omului modern.

Fast-foodurile au acaparat interesul tuturor, venind in intampinare cu o varietate de alimente, de la sandwichuri clasice, la platouri complexe cu pui si salate, sau preparate de vita delicioase.

Pentru a face fata solicitarilor, restaurantele, bistro-urile sau shaormeriile au nevoie de echipamente fast-food de ultima generatie.

friptura grill Lancom

Nu trebuie sa lipseasca dintr-o bucatarie profi: friteusele pentru cartofi pai gustosi, grill-urile pentru preparate din carne proaspata si echipamentele de mentinere a mancarurilor la o temperatura ridicata sau medie.

Iata ce modele sunt populare si eficiente ca tu sa ai un restaurant sau un fast-food de succes:

1.Friteusa electrica profesionala

Cu o capacitate generoasa de 1x8 L, friteusa electrica este ideala preparatelor prajite din legume, folosite ca garnitura la diverse meniuri.

friteuza electrica profesionala

Avantajul aceste friteuse este ca are temperatura reglabila, iar tava interioara te ajuta sa faci cartofi pai uniform, fara sa fie arsi sau mai putin prajiti.

Corpul solid din inox este perfect conceput sa reziste la temperaturi variate, apa, rugina si chimicale, fara sa fie afectat de lovituri sau socuri.

Pentru a preveni mizeria din prajelile clasice cu tigaia, friteusa electrica profesionala are un sistem de inchidere ce nu lasa uleiul sa sara pe restul decorului din bucatarie.

Vei economisi timp si bucataria va fi mai curata si igienizata mai multa vreme.

2.Gratar striat din inox

Preparatele din carne sunt printre favoritele gurmanzilor. Proteinele din carnea proaspat facuta, fara uleiuri sunt un mijloc sanatos pentru a obtine un boost de energie si vivacitate, oriunde te-ai afla.

grill electric striat

Fast-foodurile de tip shaormerii sau bistrourile cu sandwichuri cu preparate de pui, porc sau vita trebuie sa aiba un grill special pentru acestea.

Gratarul striat din inox este indicat preparatelor apetisante, cu o aroma puternica, fara sa lase urme de arsuri sau parti nefacute.

Fripturile se fac uniform, cu termostatul reglabil, fara sa ramana murdarii, pentru ca grillul vine echipat cu o tava de acumulare a grasimilor.

Gratarul din inox este electric si nu sunt necesare lemne sau carbuni, obtinand preparate delicioase in cel mai scurt timp.

3.Echipament de mentinere a preparatelor calde

Pentru ca mancarea calda este mai gustoasa, Lancom iti prezinta o serie de echipamente de mentinerea preparatelor la temperatura initiala.

aparat mentinere la cald

Aparatul de mentinere la cald cu doua lampi cu infrarosu, aparatoare antistropi si doua termostate pentru reglarea temperaturii este necesar intr-o bucatarie de restaurant profesionala.

Alegeti echipamentele profesionale pentru fast-food si veti avea mereu clienti multumiti, in cel mai scurt timp.

De la grill-uri electrice, la friteuse rezistente, mancarurile preferate sunt gata cat ai clipi, cu echipamantele Lancom!