​Petreceri de succes cu deserturi servite impresionant – fantana de ciocolata

Prezente la nunti, cocktail-uri si petreceri de tot felul, elegantele fantani de ciocolata sunt unul dintre elementele ce nu trebuie sa lipseasca din dotarea restaurantului tau.

Cu siguranta esti deja familiarizat cu acest incantator echipament HoReCa si ii cunosti structura si maniera in care functioneaza, dar pentru o scurta trecere in revista, iti vom reaminti ca o fantana de ciocolata este dotata cu un bazin in care este incalzita ciocolata, pozitionat la baza acesteia si un motor cu ajutorul caruia ciocolata in stare lichida este ridicata in partea superioara a acesteia si este lasata sa curga in rauri delicioase si apetisante.

echipament HoReCa, fantana de ciocolata, fantani de ciocolata

Bazandu-ne pe experienta bogata in dotarea cu echipamente HoReCa de cea mai buna calitate a restaurantelor, hotelurilor si barurilor, putem afirma cu multa convingere ca o fantana de ciocolata trebuie sa faca parte din dotarile oricarui restaurant sau firme de organizare evenimente.

De ce este acest echipament HoReCa indispensabil unor astfel de afaceri?

Pentru ca fantanile de ciocolata sunt o impresionanta, inovatoare si foarte apreciata modalitate de servire a deserturilor. Aceasta se preteaza atat pentru petreceri corporate, cat si pentru nunti, fiind o buna alternativa la tortul de nunta deoarece sunt un deliciu interactiv, iar oaspetii isi pot realiza desertul preferat, cand vor, cat vor. Multi dintre cei care isi doresc o petrecere de succes vor dori sa se bucure de o astfel de modalitate de servire a desertului.

fantani de ciocolata, echipamente HoReca, fantana de ciocolata

Foarte important atunci cand alegi cea mai potrivita fantana de ciocolata pentru restaurantul tau este sa tii cont de capacitatea salii, de numarul de persoane ce participa in mod frecvent la evenimentele pe care le organizezi, asigurandu-te astfel ca vei putea raspunde pozitiv necesitatilor formulate de clientii tai.

In functie de acest criteriu, poti sa optezi pentru o fantana de ciocolata de 103 cm, cu 7 etaje, ce poate deservi o petrecere cu un numar de participanti cuprins intre 50 si 100 de persoane sau poti opta pentru un model mai mic, de 62 cm, cu 4 etaje si o capacitate ce poate asigura un desert bogat si delicios pentru un numar de 40 - 80 de persoane.

echipamente HoReCa, fantana de ciocolata, fantani de ciocolata, echipament HoReCa

Arunca o privire in oferta noastra de echipamente HoReCa si alege-le pe cele care sa se potriveasca perfect afacerii tale. Noi te asiguram ca te vei bucra de calitatea si performanta maxima!

Mai multe pe aceeasi tema poti citi si in:

Surprize dulci pentru petreceri de succes: fantana de ciocolata

Calitate garantata! Fantana de ciocolata cu 7 etaje de la Lancom

Echipamente HoReCa ce iti garanteaza succesul – fantana ciocolata

×