,,Restaurantele pe roţi’’ -experiente culinare inedite

Desi sunt afaceri la inceput de drum, restaurantele de tip street food si-au castigat destul de repede un loc in industria horeca, capatand an de an tot mai multa notorietate, iar targurile si evenimentele tot mai dese atesta faptul ca fenomenul ia amploare, mici propietari devenind tot mai mult interesati de o ,,afacere pe patru roti” .

Avantajele sunt multiple, incepand de la costul investitiei ,care este unul redus, pana la profitul semnificativ pe care il obtin inca de la deschidere, acoperind costul investitiei chiar din primul an. Moblitatea este de asemena un punct forte, pe langa faptul ca mici proprietari pot participa la diferite evenimente si targuri, ei isi pot amplasa afarcerea un orice colt al orasului sau tarii, astfel incat se pot bucura de clienti noi frecvent.

Totusi, oricat de simpla si profitabila ar parea o astfel de afacere, trebuie in primul rand sa tii cont de faptul ca, la fel ca in orice industrie, ca sa te faci remarcat pe piata, trebuie sa aduci un plus de inovatie si originalitate, pentru a te plasa inca de la inceput in fata concurentei. Aerul occidental a devenit o sursa de insipratie pentru multi dintre intreprinzatori, iar experinetele culinare pe care acestea le ofera, au devenit rapid indragite. Restaurantele mobile ofera ocazia unui ocol in jurul lumii, lasand clientii sa se bucure de gastromomia specifica oricarui colt al lumii, reinterpretata si servita intr-un mod simplu si rapid.

Pe langa originalitatea si inovatia cu care trebuie ca atragi clientii, servirea rapida reprezinta un element cheie la fel de important, iar pentru o servire impecabila ai nevoie de echipamente profesionale, pliate pe nevoile unei astfel de afaceri. Noile tendinte culinare atrag dupa sine si schimbari in ceea ce priveste echipamentele, iar mari producatori tin pasul cu tendintele si schimbarile din domeniu. Astfel, echipamentele din linia de bucatarie calda (friteusele, grill-urile si masinile de gatit) au fost adaptate pentru spatii mici, iar lista poate continua cu o multitudine de echipamente ce pot fii pliate pe nevoile oricarei afaceri, lasand loc imaginatiei fiecaruia: crepiere, aparate de pop-corn, aparate de gofre, grill panini, aparat de hot-dog, rotisoare, storcatoare, espressoare sau aparate de mentinere calda.

Lista completa de echipamente si accesorii pentru zona de steet food o gasiti in magazinul nostru online. Lancom are pentru tine o gama larga de echipamente menite sa respecte cerintele diverse ale fiecaruia. Intra pe site si vezi ce echipamente se potrivesc mai bine afacerii tale!

×