​Shaormeria- o afacere de succes

Te-ai gandit sa investesti intr-o afacere cu un capital mai mic, din care sa ai profit constant?

Fast-foodurile au ramas in topul celor mai rapide modalitati, cu un venit perpetuu, intrucat oamenii vor pune mereu accentul pe lucrurile necesare, care tin de instinctele primare.

Indiferent de locul in care se afla, omul va trebui sa manance cat mai sanatos si satios. De aceea shaormeriile ofera o gama de alimente bogate in proteine, care pot fi combinate dupa bunul plac.

Usor de realizat, o shaomerie poate fi cheia venitului tau financiar.

Daca vrei sa stii ce aparatura iti trebuie, Lancom te pune la punct cu toate informatiile necesare.

shaorma

Ce implica deschiderea unei shaormerii?

Dupa obtinerea autorizatie de functionare si a certificatului de la Registul Comertului, este necesara gasirea unui spatiu oportun.

Decorul si brandul pot atrage tot mai multi clienti, de aceea un design catchy si original poate avea un impact mai mare.

Urmatoarea etapa este gasirea furnizorilor pentru carne, lipie, legume, mirodenii, sosuri, ca sa se pastreze aceeasi linie alimentara.

Ce tipuri de shaormerii sunt?

Exista un tip de shaormerie simpla care se ocupa cu vanzarea de shaorma simpla cu pui, ayran si racoritoare. Pretul deschiderii unei astfel de shaormerii duce la 14-15.000 euro, in functie de dotari.

Al doilea tip de shaormerie, consta intr-o shaormerie tip fast-food, in care se vor vinde mai multe tipuri de carne, salate, clatite, cafea, ayran, racoritoare. Pretul deschiderii acestei shaormerii mai mari este de 26-30.000 euro in functie de aparatura folosita.

Ce tipuri de aparate se folosesc intr-o shaormerie?

In mare, pentru deschiderea unei shaormerii ai nevoie de un un aparat de copt carnea, de un cutit de shaorma si de un frigider pentru racoritoare.

Lancom iti pune la dispozitie aparate kebab cu 4 arzatoare cu motor sus, aparate shaorma pe gaz cu 4 arzatoare si motor jos, aparate kebab electrice, aparate shaorma electrice, de cea mai buna calitate.

Care sunt aparatele recomandate initial pentru deschiderea unei shaormerii?

Daca este vorba de o shaormerie mai mica, un aparat electric pentru shaorma si kebab, cu o putere de 9.9 kw si un motor situat in partea de jos este ceea ce-ti trebuie.

Din inox, cu un sistem de reglare a temperaturii si distantei dintre carne si cuptor, aparatul electric da rezultate delicioase pentru orice client.

Functiile acestuia gatesc carnea uniform si in cel mai scurt timp. Tot ce lipseste este un cutit special din otel pentru kebab si shaorma, ca totul sa fie taiat cu precizie si finete.

In cazul shaormeriilor de tip fast-food, care necesita preparea carnurilor care se gatesc mai greu, ca cea de vita sau porc, se poate folosi un aparat pentru kebab cu gaz, pe 4 arzatoare.

Cu o putere mai mare de la 12 kw, si cele 4 arzatoare, se pot prepara mai multe tipuri de carne, in cel mai scurt timp.

Acesta este prevazut cu un motoras ce invarte tepuse in ambele sensuri pentru o carne perfect gatita.

Indiferent de tipul de shaormerie deschisa, aparatura profesionala de la Lancom face diferenta.

Alege tot ce-ti doresti si afacerea ta va merge brici.

×