Top 5 ustensile indispensabile intr-o pizzerie

Una din cele mai profitabile afaceri peste tot in lume este tot in domeniul gastronomic, mai exact pizzeria.

Celebra pizza a aparut in Italia ca “mancarea oamenilor saraci”, intrucat combina toate alimentele din casa, pe un blat. Cu timpul a evoluat in diverse sortimente delicioase pentru orice gust, ajungand sa fie unul din cele mai dorite feluri culinare.

Pizzeriile s-au dezvoltat, oferiind diverse variante tentante, de la pizza specifica restaurantului respectiv, pana la pizza vegetariana, cu fructe de mare sau cu un mix delicios de carne.

Ca orice afacere gastronomica, deschiderea unei pizzerii presupune gasirea unui spatiu adecvat, care sa atraga clientela si evident, luarea aprobatiilor pentru functionare.

Lancom te sfatuieste sa ai o bucatarie dotata cu cele mai bune aparate, cu un pret accesibil ca sa dai un start in forta pizzeriei tale.

Daca ai in vedere deschiderea unei pizzerii, iata ce aparate profesionale ar trebui sa ai, ca afacerea ta sa infloreasca:

1.Un cuptor electric eficient

Ca sa coci o pizza autentica, iti trebuie cel mai bun cuptor. Spre deosebire de cuptoarele pe lemn, cuptorul electric este mult mai practic si rapid in coacerea mai multor feluri de pizza.

Pentru inceput, poti achizitiona acest cuptor electric profesional pentru 4 blaturi de pizza de 30 cm, cu o singura camera.

Cu cat cererea e mai mare, cu atat poti avansa la un cuptor cu 2 camere, pentru coacerea mai rapida a mai multor blaturi de pizza, concomitent.

2.Un malaxor de aluat pentru un blat delicios

Ideal pentru patiserii si brutarii, malaxorul pentru aluat face blaturile de pizza pufoase sau subtiri, ca sa multumeasca orice client.

Designul special cu un recipient fix si un accesoriu de amestecat, fac un blat de pizza in cateva minute.

Poti incepe sa echipezi bucataria cu un malaxor pentru aluat de 10 litri.

3.O masa de preparare pentru pizza

Nu poti face pizza, fara o masa adecvata. Cu blatul din granit si cu o vitrina rece pentru a etala ingredientele, aceasta masa de facut pizza este de un real ajutor intr-o pizzerie autentica.

Poti ograniza ingredientele in cuvele speciale sau in cele doua compartimente generoase.

4.Tavi pizza

Pentru a coace o pizza crocanta intr-un timp mai scurt, este necesara folosirea unei tavi din aluminiu care faciliteaza acest proces.

Pe diverse marimi, tavile de la 30 de cm in sus, sunt ideale pentru orice bucatarie profesionala.

5.Accesorii pentru pizza

Pentru ca detaliile mici fac diferenta, nu trebuie omise nici accesoriile de taiat si servit pizza.

De aceea ai nevoie de o paleta pentru scoaterea aluatului si ulterior de un cutit special de taiat pizza.

Cu timpul, iti poti dezvolta afacerea si alte aparate profesionale pentru gatit sunt necesare.

Spre exemplu, se poate apela la un formator de pizza, un aparat de intins aluatul ca la carte.

Lancom iti pune la dispozitie cele mai performante echipamente culinare, de la vitrine de expunere, frigidere, la malaxoare de aluat si tacamuri deosebite.

Doteaza-ti bucataria cu tot ce iti trebuie si sigur pizzeria ta va fi una de succes, cu cele mai dorite feluri culinare.

×