Robot Cook - Lancom Demo Kitchen

Singurul Cooking Cutter-Blender profesional cu functie rece si calda. Motor cu incalzire pe inductie Zeci de retete posibile din sfera gastronomiei si patiseriei

Silentios, prevazut cu un panou digital de comanda, robotul de bucatarie Robot Cook realizeaza in doar cateva clipe retele tale favorite, fie ca vorbim de alimente reci sau calde, iar capacitatea mare a bolului de 3,7 litri iti permite sa prepari cantitati mari. Mai mult, robotul este prevazut cu functie de programare a 9 retete , iar lamele zimtate si netede sunt perfecte pentru a indeplinii cu suces mai multe functii:

1. Emulsifiaza. Obtine sosuri si creme delicioase in doar cateva secunde pentru preparate delicioase. Orice sos indiferent de complexitatea lui poate fi preparat in acest robot minune, iar prepararea cremelor nu a fost nicicand mai simpla datorita lui Robot Cook.

1.Amesteca. Cu Robot Cook obtii in cateva clipe , piureuri si supe crema delicioase, fie ca iti doresti ca acestea sa fie calde sau la temperatura camerei.

2. Marunteste. Cu ajutorul lamei zimtate poti maruntii rapid alimentele, iar datorita deschiderii de pe capac poti adauga si alte alimente in timpul procesului de preparare .

3. Framanta. Poti obtine aluaturi pufoase si perfect omogene pentru produse de patiserie delicioase si nu numai. Poti sa obtii aluaturi pentru orice tip de desert doresti.