Despre Lancom

Scurt istoric

Lancom Distribution este o companie ce a luat nastere in 2003 si a avut ca principal obiect de activitate la vremea respectiva comercializarea detergentilor profesionali. Incepand cu anul 2006 am decis sa ne extindem aria de activitate ca raspuns la necesitatea pietii HoReCa din Romania de a avea un importator atent in acelasi timp la nevoile reale ale clientilor, dar si la posibilitatile lor financiare. Prin urmare, pe langa comercializarea de detergenti profesionali, Lancom Distribution s-a orientat si catre importul de accesorii si echipamente pentru hoteluri, restaurante, baruri, catering si nu numai. Printre momentele importante din istoria companiei se numara incheierea parteneriatelor cu METRO Cash&Carry si REAL Hypermarket dar si cu alti profesionisti din industria HoReCa cu care am dezvoltat parteneriate bazate pe incredere si respect reciproc.

Treptat, prin respectarea standardelor de calitate, prin deschiderea si sinceritatea aratata partenerilor de afaceri dar si prin stabilirea unui raport cat mai avantajos intre pretul si calitatea produselor, Lancom Distribution a devenit un furnizor important in domeniul HoReCa. Deoarece in general analizam foarte atent costurile in raport cu beneficiile, am optat sa nu facem investitii consistente intr-un showroom extins sau intr-o locatie ultracentrala. Prin acest lucru am urmarit sa mentinem cheltuielile cat mai jos pentru a ne permite sa oferim clientilor nostri niste preturi cat mai competitive la echipamentele si accesoriile HoReCa pe care le importam. Prin politica noastra de cheltuieli evitam costurile care ar duce catre cresterea nejustificata a pretului produselor profesionale HoReCa pe care le oferim, pret care dorim sa fie cat mai accesibil.

Echipa Lancom Distribution

Suntem o echipa de profesionisti cu experienta iar acest lucru ne permite sa facem alegeri cat mai bune in ceea ce priveste calitatea, functionalitatea si pretul produselor importate, pentru a raspunde astfel cat mai adecvat asteptarilor clientilor. Produsele importate sunt mai intai trecute prin procesul de testare si aprobare inainte sa apara in oferta noastra. Intreaga echipa Lancom Distribution are astfel certitudinea ca isi respecta angajamentul fata de clienti si ofera raportul calitate-pret de care clientii au nevoie. Increderea partenerilor de afaceri este un factor esential pentru echipa Lancom Distribution, motiv pentru care cautam sa o cultivam, nu prin vorbe, ci prin intermediul actiunilor si comportamentului nostru.

Misiune si viziune: valorile si obiectivele Lancom Distribution

Seriozitatea si punctualitatea sunt doi piloni ai activitatii noastre, piloni care au la temelie respectul fata de partenerii de afaceri, sinceritatea si angajamentul fata de ei.
Credem in...
...faptul ca produsele HoReCa oferite pot sa se supuna standardelor de calitate in vigoare fara ca acest lucru sa le faca inaccesibile din punct de vedere al pretului;
...faptul ca relatia cu partenerii nostri trebuie sa se bazeze pe sinceritate, incredere si respect reciproc, iar reusitele lor sunt si reusitele noastre;
...faptul ca trebuie sa oferim partenerilor siguranta garantiei unei afaceri bune: imbinarea ideala dintre standarde actuale de calitate si preturi cat mai mici.

Produse, garantie si standarde de calitate

In mod constant urmarim sa punem la dispozitia partenerilor nostri produse cat mai variate si adecvate necesitatilor lor. De aceea, selectam atent din variata oferta de produse HoReCa de pe piata mondiala pe acelea care se incadreaza in standardele actuale de calitate, fiind in acelasi timp prietenoase din punct de vedere al pretului. La aceste produse oferim garantie in conditiile legale si va punem la dispozitie prin intermediul partenerilor nostri service si piese de schimb.

Despre furnizorii nostri

De-a lungul timpului am consolidat relatii foarte stranse cu numerosi furnizori din toata lumea. Mai jos vi-i prezentam pe cativa dintre ei:ROBOT COUPE - Franta

cel mai important producator de echipamente de prelucrat alimente. Inventatorul primului aparat de taiat legume dotat si cu functie de cutter. Calitate premium pentru toata gama de produse -aparate de prelucrat legume, cuttere, mixere de mana, blixere, storcatoare etc.

ELFRAMO - Italia

Fondata in 1968 in Italia de catre Angelo Mora, Elframo este si astazi lider in productia de masini profesionale de spalat vase si pahare, exportand in Europa, Africa de Nord, Orientul Mijlociu si Asia.

CONTACTO - Germania

exportator de ustensile profesionale pentru catering, echipamente mici si accesoriilor pentru bucatarii. Produsele lor se regasesc in Germania, Marea Britanie, restul Europei, Estul Mijlociu, Africa si Asia, prin intermediul distribuitorilor profesionali.

MATFER - Franta


producator cu o bogata istorie infiintat in 1814. Detine propriile uzine de productie in Normandia unde produce echipamente si accesorii HoReCa.

BRON COUCKE - Franta


infiintata official in 1975, compania produce faimoasa razatoare "mandolina" Bron dar si numeroase alte ustensile de mare ajutor in bucatariile profesionale.

BARTSCHER - Germania


compania infiintata in 1876 produce o gama foarte larga si variata de produse destinate domeniului HoReCa, in conformitate cu arhicunoscutele standarde germane de calitate.

KULSAN - Turcia


compania infiintata in 1974 este lider de piata in Turcia in materie de fabricare si export de produse destinate servirii.

REBER - Italia


producator de echipamente destinate industriei HoReCa infiintat in 1964. Calitatea inalta si siguranta sunt coordonatele de baza ale companiei care se supune normelor de calitate impuse de UE, standardele de siguranta TÜV-GS/TÜV.COM, si nu numai.

OZTIRYAKILER - Turcia


companie care a implementat sistemul Managementului Calitatii Totale si ofera in intreaga lume o gama larga de dotari HoReCa.
×