Friteuza cu inductie SMART Fryer IH220

4,148.27  fara TVA
facturare la curs BNR
SMART FRYER IH220
stoc limitat

Livrare
rapida

Garantie
12 luni

Recomanda

Detalii

Textura surprinzatoare a produselor, suprafata crocanta, centru cremos; cele mai delicioase meniuri pot fi acum obtinute cu ajutorul friteuzei cu inductie SMART Fryer IH220 combinand siguranta maxima in exploatare cu timpul scazut de preparare fata de friteuzele existente.
Procesul de preparare este mai sigur ca oricand cu cel mai mic scazut nivel de ulei evaporat si capac cu sistem de imersare al produselor.
Eficienta sistemului de incalzire cu inductie consta in felul in care caldura este distribuita uniform in jurul cuvei, acest lucru conducand la un consum scazut de energie, un timp redus de preparare si un gust mai bun.
Dimensiunile compacte permit amplasarea friteuzei SMART Fryer IH220 in orice spatiu.
De asemenea capacul are rolul de antifonare, astfel incat zgomotul produs in timpul procesului de prajire este minim. Friteuza este prevazuta cu sistem de colectare a condensului de pe capac.
SIstemul de incalzire cu inductie unic permite obtinerea unui consum minim de energie, eficienta energetica de pana la 90% si obtinerea preparatelor cu o absorbtie scazuta de ulei.
Friteuza este prevazuta cu cos de otel-inox perforat si sistem de mentinere a produselor imersate in ulei pentru o coacere perfecta, sistem de scurgere a uleiului mascat astfel incat sa nu influenteze negativ designul, tava generoasa pentru colectarea uleiului.
Panou de control electronic intuitiv cu afisaj electronic care permite reglarea temperaturii de lucru si a timpului.
Gama de meniuri este variata, peste, fructe de mare, porumb, legume, inghetata in aluat, carne, etc, astfel friteuza poate fi utilizat cu succes in locatii precum restaurante, fast-fooduri, baruri, locatii tip franchise, etc.
Gustul unic al produselor preparate nu se altereza daca se prajesc intermitent produse diferite.
Curatarea friteuzei devine o joaca datorita faptului ca elementul de incalzire nu este pozitionat in cuva, acesta este pozitionat in jurul cuvei.
Temperatura de lucru se recupereaza rapid datorita sistemului de incalzire cu inductie astfel timpul de preparare este scurtat, costurile fiind diminuate de asemenea.
Costuri mici de intretinere se obtin si prin prisma faptului ca uleiul utilizat la prajire ramane proaspat mi mult timp.
Sistemul de incalzire cu inductie SMART Fryer IH220 permite obtinerea produselor cu crusta in exterior si centru omogen prajit.
O alta caracteristica importanta a friteuzei SMART Fryer IH220 este faptul ca produsele obtinute pot fi pastrate o perioada mult mai lunga fata de produsele obtinute prin metode traditionale. De exemplu, prin diminuarea procesului de oxidare, produsele pot fi pastrate la temperatura camerei pana la 7 zile.
Putere instalata: 2 kW
Tensiune alimentare: 220V/60Hz
Capacitate ulei: 7...10 lt
Dimensiuni: 580x450x350 mm
Temperatura de lucru: +60...+200 grade Celsius
Interval reglare timp lucru: 20 sec ... 9 min.55 sec
Greutate: 22 kg
Provenienta - Corea
Mai jos puteti urmari un clip de prezentare al friteuzei cu inductie SMART Fryer IH220 si principalele avantaje pe care le ofera:

reveniti la pagina anterioara vezi produse similare

Trimite cerere: Friteuza cu inductie SMART Fryer IH220

Produse similare

×