Mobilier inox

Lancom este sursa ta de echipamente pentru o dotare completa a afacerii tale. Avem o gama variata de mobilier de inox, ce se pliaza perfect pe nevoile oricarei afaceri. Pe langa variantele standard prezentate pe site-ul nostru, putem executa orice piesa de mobilier de inox, pe dimensiunile si specificatiile de care aveti nevoie.

Lancom Distribution, partenerul dumneavoastra de incredere cand aveti nevoie de produse profesionale HoReca. Lancom are grijia de afacerea ta si pune la dispozitie produse profesionale bucatarie de cea mai buna calitate. Alege oferta Lancom, mobilier inox pentru bucatarii profesionale, mobilier inox HoReCa la cele mai bune preturi.

Lancom iti profesionalizeaza bucataria, oferindu-ti cea mai diversa si calitativa gama de accesorii si echipamente pentru bucatariile profesionale.

Gama de mobilier de inox pentru bucatarie face parte din oferta pe care ti-o le punm la dispozitie, dedicata performantei bucatariei profesionale. Te invitam sa te bucuri de carucioare bucatarie, dulapuri suspendate, dulapuri verticale, hote centrale, hote perete, mese inox, mese inox tip dulap, mese peste, spalatoare, rastele – polite, suporturi cuptoare si vestiare de cea mai inalta calitate.

Articole

×