Categorii

Tigaie antiaderenta AMT Gastroguss (Germania) 32 cm, Inaltime 5 cm

Tigaie antiaderenta AMT Gastroguss (Germania) 32 cm, Inaltime 5 cm

Pret vechi: 90.6
84.36 / buc fara TVA
Facturare in RON la cursul BNR
Cod produs: L532-E
Pe stoc
Ultimele bucati
Intreaba Stoc
6 bucati
Timp livrare:

Calitate, Eficienta si Rezistenta maxima!


LIVRARE
RAPIDA

GARANTIE
12 LUNI
RECOMANDA
Detalii

Vasele AMT Gastroguss au o baza foarte groasa, de pana la 9 mm, care stocheaza mai multa energie, nu se supraincalzeste usor si nu isi pierde forma, nici daca este supusa la variatii extreme de temperatura. Aceste calitati permit, de asemenea, curatarea produselor AMT la masina de spalat vase, dar cea mai buna metoda de curatare a acestora ramane apa calda si detergentul lichid de vase.

Diametru: 32 cm

Inaltime: 5 cm

Maner rezitent la temperaturi de pana la 240 grade Celsius. De aceea tigaile / cratitele AMT pot fi folosite si la prepararea retetelor la cuptor.

-Strat antiaderent LOTAN (in mai multe straturi). Stratul antiaderent al vaselor AMT este deosebit de rezistent la zgarieturi, datorita formulei speciale LOTAN care sta la baza producerii acestor tigai.

-Strat foarte gros de aluminiu turnat manual, cu rol in incalzirea foarte rapida si pastrarea caldurii pentru un timp indelungat; turnarea manuala asigura absenta porilor care la alte produse determina indoiri, incovoieri, deformari, astfel incat acest mod de fabricare confera produselor AMT duritate si durabilitate maxime;

-Strat anti-coroziv, pentru o protectie optima impotriva detergentilor, a acizilor din legume si fructe, a acidului acetic, etc;

-Grosimea bazei de 9-10mm asigura pastrarea caldurii pentru un timp deosebil de lung; Incalzirea acesteia este de asemenea foarte rapida, astfel incat eficienta consumului de energie este maxima;

-Aluminiul turnat manual al vaselor AMT: de 4 ori mai buna transmitere a caldurii fata de fier si de 8 ori mai buna decat in cazul vaselor din otel inoxidabil;

-Produse robuste, solide, extrem de rezistente, fara PFOA;

-Extrem de usor de curatat; Se pot chiar introduce la temperaturi chiar ridicate in apa, iar resturile care raman se desprind extrem de usor.

-Se pot spala in masina de spalat vase, desi si sub jet de apa calda si un strop de detergent lichid;

-Datorita timpului redus de incalzire (a stratului gros de aluminiu) si gatire, se pastreaza maxim de vitamine si minerale.

Producator: German

Produsele AMT au fost supuse celor mai atipice teste, dorind sa demonstreze in felul acesta calitatea superioara fata de alte produse aflate pe piata.

 

Detalii tehnice
Inaltime:
50 mm
Diametru:
320 mm
Material:
Aluminiu turnat aluat
Adauga review
Produse relationate
Articole ce te-ar putea interesa