Categorii

Tigaie Grill profesionala antiaderenta AMT Gastroguss ( Germania) 28cm, Inaltime 5cm-Inductie

Tigaie Grill profesionala antiaderenta AMT Gastroguss ( Germania) 28cm, Inaltime 5cm-Inductie

71.14 / buc fara TVA
Facturare in RON la cursul BNR
Cod produs: I-E285BBQ-E-Z20B
Pe stoc
Ultimele bucati
Intreaba Stoc
0 bucata
Timp livrare:

Strat antiaderent LOTAN (in mai multe straturi).


LIVRARE
RAPIDA

GARANTIE
12 LUNI
RECOMANDA

Detalii

Tigaie grill cu inductie potrivita pentru stake-uri suculente si rapide! Datorita rezitentei manerului la temperaturi de pana la 240 grade Celsius, tigaia poate fi folosita si la cuptor. Alege din colectia de vase premium de la AMT si intra in randul profesionistilor care aleg calitatea!

Dimensiune: 28x28x5cm

-Maner rezitent la temperaturi de pana la 240 grade Celsius. De aceea tigaile / cratitele AMT pot fi folosite si la prepararea retetelor la cuptor.

-Strat antiaderent LOTAN (in mai multe straturi). Stratul antiaderent al vaselor AMT este deosebit de rezistent la zgarieturi, datorita formulei speciale LOTAN care sta la baza producerii acestor tigai.

-Strat foarte gros de aluminiu turnat manual, cu rol in incalzirea foarte rapida si pastrarea caldurii pentru un timp indelungat; turnarea manuala asigura absenta porilor care la alte produse determina indoiri, incovoieri, deformari, astfel incat acest mod de fabricare confera produselor AMT duritate si durabilitate maxime.

-strat="" de="" oxid="" titan="" ;="" aproape="" la="" fel="" dur="" ca="" diamantul,="" ars="" 20.000c,="" extrem="" rezistent="" zgarieturi;<="" p="" style="width: 629px;">

-Strat anti-coroziv, pentru o protectie optima impotriva detergentilor, a acizilor din legume si fructe.

-Grosimea bazei de 9-10mm asigura pastrarea caldurii pentru un timp deosebit de lung; Incalzirea acesteia este de asemenea foarte rapida, astfel incat eficienta consumului de energie este maxima.

-Aluminiul turnat manual al vaselor AMT: de 4 ori mai buna transmitere a caldurii fata de fier si de 8 ori mai buna decat in cazul vaselor din otel inoxidabil.

<="" p="">

-Produse robuste, solide, extrem de rezistente, fara PFOA.

-Extrem de usor de curatat; Se pot chiar introduce la temperaturi chiar ridicate in apa, iar resturile care raman se desprind extrem de usor.

-Se pot spala in masina de spalat vase, desi si sub jet de apa calda si un strop de detergent lichid;

-Datorita timpului redus de incalzire (a stratului gros de aluminiu) si gatire, se pastreaza maxim de vitamine si minerale.

-Producator: German

-Produsele AMT au fost supuse celor mai atipice teste, dorind sa demonstreze in felul acesta calitatea superioara fata de alte produse aflate pe piata.

Detalii tehnice

Lungime:
280 mm
Inaltime:
50 mm
Material:
Aluminiu turnat manual
Tip:
Inductie
Nivele:
Grill

Adauga review

Produse relationate