Categorii

Tigaie Grill Antiaderenta AMT Gastroguss ( Germania) 35 x 24 cm, Inaltime 5cm, Inductie

Tigaie Grill Antiaderenta AMT Gastroguss ( Germania) 35 x 24 cm, Inaltime 5cm, Inductie

85.40 / buc fara TVA
Facturare in RON la cursul BNR
Cod produs: I-3524BBQ-E-Z208
Pe stoc
Ultimele bucati
Intreaba Stoc
0 bucata
Timp livrare:

Dimensiune: 35 x 24 cm


LIVRARE
RAPIDA

GARANTIE
12 LUNI
RECOMANDA
Detalii

Tigaie Grill Antiaderenta AMT Gastroguss ( Germania) 35 x 24 cm, Inaltime 5cm, Inductie ce are o grosime a bazei de 9-10mm asigura pastrarea caldurii pentru un timp deosebil de lung; Incalzirea acesteia este de asemenea foarte rapida, astfel incat eficienta consumului de energie este maxima.

  • Dimensiune: 35 x 24 cm
  • Inaltime: 5 cm
  • Producator: AMT Germania

-Maner rezitent la temperaturi de pana la 240 grade Celsius. De aceea tigaile / cratitele AMT pot fi folosite si la prepararea retetelor la cuptor.

-Strat antiaderent LOTAN (in mai multe straturi). Stratul antiaderent al vaselor AMT este deosebit de rezistent la zgarieturi, datorita formulei speciale LOTAN care sta la baza producerii acestor tigai.

-Strat foarte gros de aluminiu turnat manual, cu rol in incalzirea foarte rapida si pastrarea caldurii pentru un timp indelungat; turnarea manuala asigura absenta porilor care la alte produse determina indoiri, incovoieri, deformari, astfel incat acest mod de fabricare confera produselor AMT duritate si durabilitate maxime.

-Strat anti-coroziv, pentru o protectie optima impotriva detergentilor, a acizilor din legume si fructe.

-Grosimea bazei de 9-10mm asigura pastrarea caldurii pentru un timp deosebil de lung; Incalzirea acesteia este de asemenea foarte rapida, astfel incat eficienta consumului de energie este maxima.

-Aluminiul turnat manual al vaselor AMT: de 4 ori mai buna transmitere a caldurii fata de fier si de 8 ori mai buna decat in cazul vaselor din otel inoxidabil.

-Produse robuste, solide, extrem de rezistente, fara PFOA.

-Extrem de usor de curatat; Se pot chiar introduce la temperaturi chiar ridicate in apa, iar resturile care raman se desprind extrem de usor.

-Se pot spala in masina de spalat vase, desi si sub jet de apa calda si un strop de detergent lichid.

-Datorita timpului redus de incalzire (a stratului gros de aluminiu) si gatire, se pastreaza maxim de vitamine si minerale.

-Produsele AMT au fost supuse celor mai atipice teste, dorind sa demonstreze in felul acesta calitatea superioara fata de alte produse aflate pe piata.

 

 

Detalii tehnice
Lungime:
350 mm
Latime:
240 mm
Inaltime:
50 mm
Material:
Aluminiu turnat manual
Tip:
Inductie
Adauga review
Produse relationate
Articole ce te-ar putea interesa