Categorii

TIGAIE PROFESIONALA ANTIADERENTA AMT GASTROGUSS ( GERMANIA) 32CM, INALTIME 5CM - INDUCTIE

TIGAIE PROFESIONALA ANTIADERENTA AMT GASTROGUSS ( GERMANIA) 32CM, INALTIME 5CM - INDUCTIE

116.09 fara TVA
Facturare in RON la cursul BNR
Cod produs: I-L532-E
Pe stoc
Ultimele bucati
Intreaba Stoc
0 bucata
Timp livrare:

LIVRARE
RAPIDA

GARANTIE
12 LUNI
RECOMANDA

Detalii

Vasele AMT Gastroguss au o baza foarte groasa, de pana la 9 mm, care stocheaza mai multa energie, nu se supraincalzeste usor si nu isi pierde forma, nici daca este supusa la variatii extreme de temperatura.

Tigaie cu inductie

Diametru: 32cm

Inaltime: 5 cm

Maner rezitent la temperaturi de pana la 240 grade Celsius. De aceea tigaile / cratitele AMT pot fi folosite si la prepararea retetelor la cuptor.

-Strat antiaderent LOTAN (in mai multe straturi). Stratul antiaderent al vaselor AMT este deosebit de rezistent la zgarieturi, datorita formulei speciale LOTAN care sta la baza producerii acestor tigai.

-Strat foarte gros de aluminiu turnat manual, cu rol in incalzirea foarte rapida si pastrarea caldurii pentru un timp indelungat; turnarea manuala asigura absenta porilor care la alte produse determina indoiri, incovoieri, deformari, astfel incat acest mod de fabricare confera produselor AMT duritate si durabilitate maxime;

-Strat anti-coroziv, pentru o protectie optima impotriva detergentilor, a acizilor din legume si fructe, a acidului acetic, etc;

-Grosimea bazei de 9-10mm asigura pastrarea caldurii pentru un timp deosebil de lung; Incalzirea acesteia este de asemenea foarte rapida, astfel incat eficienta consumului de energie este maxima;

-Aluminiul turnat manual al vaselor AMT: de 4 ori mai buna transmitere a caldurii fata de fier si de 8 ori mai buna decat in cazul vaselor din otel inoxidabil;

-Produse robuste, solide, extrem de rezistente, fara PFOA;

-Extrem de usor de curatat; Se pot chiar introduce la temperaturi chiar ridicate in apa, iar resturile care raman se desprind extrem de usor.

-Se pot spala in masina de spalat vase, desi si sub jet de apa calda si un strop de detergent lichid;

-Datorita timpului redus de incalzire (a stratului gros de aluminiu) si gatire, se pastreaza maxim de vitamine si minerale.

Producator: German

Produsele AMT au fost supuse celor mai atipice teste, dorind sa demonstreze in felul acesta calitatea superioara fata de alte produse aflate pe piata.

Adauga review

Produse relationate