Categorii

Tigaie Wok profesionala antiaderenta AMT Gastroguss ( Germania) 30cm, Inaltime 10cm-Inductie

Tigaie Wok profesionala antiaderenta AMT Gastroguss ( Germania) 30cm, Inaltime 10cm-Inductie

75.97 / buc fara TVA
Facturare in RON la cursul BNR
Cod produs: I-1030S-E
Pe stoc
Ultimele bucati
Intreaba Stoc
7 bucati
Timp livrare:

Strat antiaderent LOTAN


LIVRARE
RAPIDA

GARANTIE
12 LUNI
RECOMANDA

Detalii

Tigaie wok cu inductie potrivia pentru preparare rapida a alimentelor. Tigaiele AMT asigura rezistenta si durabilitate, fiind potrivite pentru bucatariile profesionale, unde lucrul rapid este esential.

Diametru 30 cm

Inlatime: 10 cm

-Maner rezitent la temperaturi de pana la 240 grade Celsius. De aceea tigaile / cratitele AMT pot fi folosite si la prepararea retetelor la cuptor.

-Strat antiaderent LOTAN (in mai multe straturi). Stratul antiaderent al vaselor AMT este deosebit de rezistent la zgarieturi, datorita formulei speciale LOTAN care sta la baza producerii acestor tigai.

-Strat foarte gros de aluminiu turnat manual, cu rol in incalzirea foarte rapida si pastrarea caldurii pentru un timp indelungat; turnarea manuala asigura absenta porilor care la alte produse determina indoiri, incovoieri, deformari, astfel incat acest mod de fabricare confera produselor AMT duritate si durabilitate maxime.

-Strat anti-coroziv, pentru o protectie optima impotriva detergentilor, a acizilor din legume si fructe.

-Grosimea bazei de 9-10mm asigura pastrarea caldurii pentru un timp deosebit de lung; Incalzirea acesteia este de asemenea foarte rapida, astfel incat eficienta consumului de energie este maxima.

-Aluminiul turnat manual al vaselor AMT: de 4 ori mai buna transmitere a caldurii fata de fier si de 8 ori mai buna decat in cazul vaselor din otel inoxidabil.

-Produse robuste, solide, extrem de rezistente, fara PFOA.

-Extrem de usor de curatat; Se pot chiar introduce la temperaturi chiar ridicate in apa, iar resturile care raman se desprind extrem de usor.

-Se pot spala in masina de spalat vase, desi si sub jet de apa calda si un strop de detergent lichid.

-Datorita timpului redus de incalzire (a stratului gros de aluminiu) si gatire, se pastreaza maxim de vitamine si minerale.

-Producator: German

Produsele AMT au fost supuse celor mai atipice teste, dorind sa demonstreze in felul acesta calitatea superioara fata de alte produse aflate pe piata.

 

Detalii tehnice

Inaltime:
100 mm
Diametru:
300 mm
Material:
Aluminiu turnat manual

Adauga review

Produse relationate